Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok milyen vagyok?...

Mit gondoltok milyen vagyok? Kép is van

2012. nov. 15. 22:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ha ez tényleg te vagy, akkor van egy rossz hírem: semmi jó ízlés nem szorult beléd. A frufru szörnyen áll, de tényleg. És sem sminkelni nem tudsz, sem öltözködni. A halvány rózsaszín rúzs nagyon elüt a bőröd színétől(gondolom szolizol, én abbahagynám elég hülyén áll ez a sárgásbarna bőr) teljesen béna, egy sötétebb, természetesebb árnyalat jobban állna. A szem sminked rendben van, és legalább nincs tetovált szemöldököd. Ahogy öltözöl az nevetséges, pl. az az otromba türkizes-zöldes platformcipő baromi rusnya, a cipőd és a ruhád színe egy csomó helyen egyáltalán nem illik össze, és túl sokat mutatsz magadból. Lehet dekoltált felsőket hordani, de nem ENNYIRE durvákat, lehet minit hordani, de legalább a bugyid ne látszódjon ki. A mély dekoltázs, a mini és a magassarkú együtt pedig leginkább az út szélére való.

Azért szomorú ez, mert egyébként szép arcod lehet, és az alakod sem rossz, bár a szilikonmell jelentősen lerontja.

2012. nov. 16. 18:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Az utolsó kép az egész jó. De az a szőke haj nagyon szörnyen állt, és a fru-fru is.
2012. nov. 16. 18:16
 23/26 anonim ***** válasza:

maradj barna és rövid hajú neked az áll jól, és szerintem használj a rúzs helyett szájfényt

amúgy látszik hogy elégedett vagy magaddal amivel nincs is semmi gond!

2012. nov. 16. 22:08
 24/26 anonim ***** válasza:

Az utolsó egész jó.A többin meg jót röhögtem...

31/f

2012. nov. 16. 22:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Az utolsó képen jól nézel ki a többin meg mint egy kva..
2012. nov. 17. 14:57
 26/26 anonim válasza:
Sztem csúnya mert mű vagy teljesen.! AZ utcán kb egyszer megnéznélek és ennyi.
2012. nov. 17. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!