A szépség relatív!?
Figyelt kérdés
Sok kérdés kapcsán merül fel a kérdés, hogy ki számít átlagosnak, szépnek, nagyon szépnek.
Szekeres Nóri szerintem egyszerűen gyönyörű nő, fiúk-lányok mit gondoltok? 10/ hány pont?
2012. nov. 14. 16:57
1/16 anonim válasza:
Látod, tényleg relatív, mert szerintem ugyan csinos ez a csaj, de gyönyörűnek nem mondanám. Túl jellegtelen az arca. Szerintem olyan hatos.:)
2/16 anonim válasza:
Szerintem is szép, de nálam sem 10-es, olyan 7 körül van nálam. 19/F
4/16 anonim válasza:
igen relatív! mindenkinek más a szép, gyönyörű, szexi és egyebek... és ami nagyon fontos: A SZÉPSÉG MULANDÓ!!!
5/16 anonim válasza:
Na akkor tényleg relatív a szépség, mert nekem egyáltalán nem jön be. 10-ből olyan 6 pontos nálam, főleg az arca nem tetszik.
6/16 betlindis válasza:
az
viszont ami ronda, az ronda ;)
7/16 anonim válasza:
Nekem sem tetszik az arca, teljesen átlagos még agyonsminkelve is.
8/16 mmT válasza:
fényképen nem olyan lehengerlő, élőben (TV-ben) sokkal szebb a kisugárzása.
1O/7,5
9/16 anonim válasza:
Nos igen, a legfontosabb, hogy egy nő/lány (de a fiúkra/férfiakra is vonatkozik ez) ápolt legyen és igényes, és fontos, hogy tudja, mi áll jól neki, és mi emeli ki az előnyös oldalát (ha ez nem megy, kérjen segítséget valakitől.) Ezen kívül fontos, hogy az illető jól érezze magát a bőrében, a ruháiban. (ha nagyon nem tetszik a ruha amit ajánlanak, vagy nem érzi benne jól magát, ne erőltessük). Nem az a lényeg, hoyg mindenkinek megfeleljünk, hanem hogy legyen egy egészséges képünk önmagunkról, elfogadjuk, megszeressük, de legfőképpen megtaláljuk azt, akik vagyunk(az ízlésünket, személyiségünket, saját vélemény stb.)Ha ez megvan, akkor biztos lesz olyan ember, aki szépnek lát, azok mellett, akik nem. És igen, sokat számít a kisugárzás.
10/16 anonim válasza:
nekem pont hogy nem tetszik az arca :/ 10/4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!