Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Láttam egy lányt az utcán...

Láttam egy lányt az utcán akinek egy raszta tincs volt a hajában sok sok gyönggyel. Mit akar képviselni ezzel szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet, hogy szimplán csak tetszik neki és azért volt a hajában az a tincs?..

szóval szerintem semmit.

2012. nov. 14. 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Akinek csak egy tincse van az is raszta vallást képvisel, csak más ágazatát

A gyöngyök csak díszítő jellegüek

20/F

2012. nov. 14. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

raszta VALLÁS?!?!?!?!?!?!??!

amúgy meg simán tetszik neki, ilyen lehetőség nincs?

2012. nov. 14. 15:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. nov. 14. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, vallás

Nem is tudtad ezt? Hailé Szelasszié etióp származású ember volt a megtestesítője

20/F

2012. nov. 14. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Őt tudom ki, viszont ezt soha nem hallottam. Mit takar pontosan? Mert nekem elég furán hangzik.
2012. nov. 14. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Hailé Szelassziét a raszták Jah-nak(Istennek) a földi megtestesülésének és a szentháromság tagjának tekintik, a mozgalom először jamaicában a fekete bőrű munkásoktól eredt 1930-as évektől, egyszerűen szólva a felsőbbrendűségüket hírdeti a vallás
2012. nov. 14. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is gyöngyök vannak a hajamban de mondjuk rasztának is néz ki az a tincs(pedig nem az) :D :D

Nekem azért van ott, mert tetszik :D Meg barátnőm poénkodott a hőillesztőgéppel és a feltett hosszabb tincsekre pakoltam rá a gyöngyöket :D

2012. nov. 15. 00:46
 9/9 anonim ***** válasza:

De ahogyan Bob Marley mondaná, a raszta nem egy vallás, hanem egy életérzés..:)

Én nagyon sokáig hordtam 1 tincset, főképpen azért, hogy felmérhessem a helyzetet, mert régóta szerettem volna rasztát. Azóta már meg is lett csinálva a hajam :)

De például olyan is van, aki nagyon félti a haját és nem szívesen veti alá ilyesminek, az egy tincs is tud örömet okozni :)

Az is lehet, hogy régebben szép hosszú haja volt, de kénytelen volt megválni tőlük és legalább egyet meghagyott..

2012. nov. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!