Szolizás után hány órával lehet zuhanyozni? Azt tudom, hogy el kell telnie bizonyos időnek utána, de mennyinek?
Ekkora marhaságot se hallottam erről mostanában..
A szoli,az fényhatás,csövek által barnulsz nem mesterséges festék a bőrön,aminek be kell szívódni,így akár azonnal is zuhanyozhatsz,nem ettől függ..a bőr felső rétegei barnulnak be úgymond(színpigmentek)
Amire te gondolsz,az a festékpisztollyal való barnítás,amikor barnító festéket fújnak a bőrödre.
"Közvetlen szoláriumozás után nem tanácsos zuhanyozni, de ekkor is érdemes valamilyen testápolóval, szoláriumozás utáni testtejjel bekenni magunkat, hiszen a mesterséges napozás éppúgy szárit, mint a valódi, s a kiszáradt bőr hamarabb ráncosodik."
Nem úgy tűnik a cikkből amit te írsz utolsó.
Szia!
Szoli után,nem muszáj várni.Viszont ha akarsz fél óra bőven elég.Ha viszont használsz valami szolikrémet akkor 1-2órát kell várni mivel lemosnád magadról a krémet.Tényleg ajánlatos szoli utáni testápolót használni,ugyanis segítenek a bőr regenerálódásában és meghosszabbítják a barnaságot :) Az én kedvencem a SCYN-White Angel-je.Pár pillanat alatt beszívódik és isteni parfüm illata van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!