Aki már rendelt parfumcenter.hu-ról, mennyi idő volt, még kézbesítették, amit rendelt?
Az oldalon az van, hogy 2-5 nap, de már nagyon várom, hogy hozzák.:)
Nektek mennyi idő volt?
(Pesti vagyok, ha ez számít...)
Lehet, hogy a válasz késői, talán még hasznos lehet. December 15-én késő este rendeltem a parfumcenter.hu oldalán online. 17-én délután kaptam egy e-mailt, hogy feladták a csomagot, az érkezése másnap várható. Utána hamarosan egy SMS is jött, hogy a csomag másnap, 8 és 17 óra közt érkezik, tehát legyen valaki idehaza. December 18-án délután a kézbesítő felhívott telefonon, hogy úton van, és egyeztettük, hol találja a lakásomat. Néhány percen belül itt is volt, és a csomag sértetlenül, hiánytalanul megérkezett.
Tehát a rendeléstől számítva 3 napon belül megkaptam a parfümöt. Meg vagyok elégedve a céggel és a gördülékeny ügyintézéssel. Vidéki megyeszékhelyen lakom egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!