Fekete, barna, zöld vagy kék szem? Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 10:15
1/26 anonim válasza:
Csajszi vagyok és egy pasin leginkább a barna szemek tetszenek,de amúgy mindegy :)
Üdv:Hagumi
2/26 anonim válasza:
nekem sajna barna szemem van -.- utálooom >.<
és a kéket választanám^^ az oan cép^^
3/26 anonim válasza:
De amúgy világos kék szemeim vannak!^^
Hagumi
4/26 anonim válasza:
Hát nekem a kiskori fotóimon 4éves koromig tengerkék szemem volt mostmeg már barna :( inkább a kéket választanám mint a mostanit :)
5/26 anonim válasza:
Nekem zöldesbarna a szemem (belül barna, kívül zöld) és én a zöldet választanám...
6/26 anonim válasza:
Kék van. Ha válogatni lehetne, akkor vagy élénkebb kéket, vagy zöldet.
7/26 anonim válasza:
Nekem zöldeskék, de állítólag kontaktlencsével tisztán kék. Ha választhatnék, akkor mélykék lenne vagy mélyzöld.
8/26 anonim válasza:
Nekem sötétbarna szemem van, eddig mindenki azt mondta, hogy milyen szép. (De szerintem csak azért, mert nagyon sokat dob rajta, hogy olyan egzotikusra van festve mindig.) Azért sajnálom, hogy nem a papám szeme színét örököltem, olyan szép világosszürke.
9/26 anonim válasza:
Nekem alapjáraton barna a szemem, amit imádok, úgyhogy ez megfelel:D De kipróbálnám, milyen zöld szeműnek lenni, az gyönyörű és különleges.
10/26 anonim válasza:
zold!!!! foleg sotet hajjal. annal kulonlegesebb szerintem nincs :D
amugy a huncut fekete bogarszem fekete hajjal es bejon. meg a nagyon kek szinten sotet hajjal h kiemelje. a barna inkabb baratsagos, az is szep de abbol van a legtobb ugyh az "kozonsegesebb". szoval mind1ik lehet szep, de szerintem a zold a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!