Mitől érezhetem magam tökéletesnek?
Te így vagy tökéletes, ahogy vagy.
Igazán jól akkor foigod érezni magad, ha elfogadod önmagad, a hibáidat, a rossz szokásaidat ÉS a többieket.
Jézusom O.o
Hogy te mekkora birka vagy!
Ha állandóan azon jár az eszed, hogy hogyan lehetnél "tökéletes", hogy hogyan tudnál mindenkinek megfelelni, akkor te nem vagy normális.Éld az életed úgy , ahogy neked tetszik és ne törődj azzal mit gondolnak,mit mondanak.Zenélj,sporolj,kirándulj,szórakozz,foglakozz a barátaiddal, a családoddal! Magadnak akarj megfeleni és ne másnak.Akik szeretnek elfognak fogadni úgy,ahogy vagy.Egy öntelt,okoskodó,kétszínű embernek mégis miért akarnál mefelelni? Kit érdekel, hogy mi a véleménye rólad.Nem kell mindenkinek szeretni és ismernie ahhoz, hogy boldog legyél.Viszont ha másokhoz igazítod a viselkedésed, a sítlusod akkor, el fog veszni a személyiséged.
húú, köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok!!
Gyáva Oroszlán: köszi! és igazad van!
4. válaszoló(akinek nem tudom a nevét): most, hogy elolvastam amit írtál, rájöttem, hogy teljes mértékben igazad van! tényleg nem akarok olyan embereknek megfelelni, mit amit írtál. és igazad van, nem vagyok normális, hogy ezen gondolkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!