Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől érezhetem magam tökélete...

Mitől érezhetem magam tökéletesnek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék tökéletes lenni, mindenkinek megfelelni. És, tudom, hogy nem lehetek ilyen tökéletes, de mitől érezhetném úgy hogy az vagyok? Mert, nem tudom miért, de ettől érezném magam igazán jól. Előre is köszönöm mindenkinek!

2012. nov. 8. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért mert tini vagy.
2012. nov. 8. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Tökéletes ember nincs. De ha van önbizalmad, akkor tökéletesnek érezheted magad. Nem az a fontos, hogy más milyennek lát, hanem az, hogy te - természetesen önkritikus szemléletmóddal - milyennek látod magad.
2012. nov. 8. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Te így vagy tökéletes, ahogy vagy.

Igazán jól akkor foigod érezni magad, ha elfogadod önmagad, a hibáidat, a rossz szokásaidat ÉS a többieket.

2012. nov. 8. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom O.o

Hogy te mekkora birka vagy!

Ha állandóan azon jár az eszed, hogy hogyan lehetnél "tökéletes", hogy hogyan tudnál mindenkinek megfelelni, akkor te nem vagy normális.Éld az életed úgy , ahogy neked tetszik és ne törődj azzal mit gondolnak,mit mondanak.Zenélj,sporolj,kirándulj,szórakozz,foglakozz a barátaiddal, a családoddal! Magadnak akarj megfeleni és ne másnak.Akik szeretnek elfognak fogadni úgy,ahogy vagy.Egy öntelt,okoskodó,kétszínű embernek mégis miért akarnál mefelelni? Kit érdekel, hogy mi a véleménye rólad.Nem kell mindenkinek szeretni és ismernie ahhoz, hogy boldog legyél.Viszont ha másokhoz igazítod a viselkedésed, a sítlusod akkor, el fog veszni a személyiséged.

2012. nov. 8. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:

húú, köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok!!

Gyáva Oroszlán: köszi! és igazad van!

4. válaszoló(akinek nem tudom a nevét): most, hogy elolvastam amit írtál, rájöttem, hogy teljes mértékben igazad van! tényleg nem akarok olyan embereknek megfelelni, mit amit írtál. és igazad van, nem vagyok normális, hogy ezen gondolkoztam...

2012. nov. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!