Melyik piercing&tattoo szalont ajánljátok?
Sziasztok!
Helixet szeretnék csináltatni Budapesten. Már amennyire tudtam, utánanéztem a témának, csak a megfelelő helyet nem választottam ki. A Westend Tattoo-n gondolkozom, de néhány helyen azt olvastam, hogy nem a legjobb, így még nem döntöttem el.:) Valaki tudna ajánlani egy jó helyet?
A másik, hogy sok helyen láttam, hogy megy a vita a lövésen és a szúráson. Igaz, hogy a lövés elég kockázatos? Ki mit ajánl?
És az utolsó: hol kaphatnék Budapesten ehhez hasonló fülbevalót?: [link]
Tehát a helixet és a fülcimpán lévő fülbevalót lánc köti össze. Valaki látott már ilyet valahol?
Ennyi kérdésem lett volna.:) Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Ne a WestEndbe menjél, nekem sincsenek vele pozitív tapasztalataim.
Mindenképpen szúrasd, gyorsabban gyógyul, kisebb a vadhús kialakulásának az esélye és nem roncsolja annyira a porcot.
Ilyen fülbevalót a Claire's-ben biztosan kapsz, de a másik hasonló ilyen üzletben is, csak nem jut hirtelen eszembe a neve.
Amúgy ajánlom Piercingvarázst (www.piercingvarazs.hu) nagyon kedves, 10 éve szúr, fájdalommentesen.4500 ékszerrel, érzéstelenítéssel, fertőtlenítéssel, szúrással együtt.
Szia!
Köszönöm a válaszod, sokat segített! Meg is nézem az oldalt, amit írtál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!