Szerintetek ideális?
Figyelt kérdés
11 éves lány 150 magas és 45 Kiló??2012. nov. 7. 15:27
2/4 anonim válasza:
hát figyelj
exem 14 éves 156-7 42 kiló, és nagyon ott volt a teste. Amúgy szerintem sok, de csak azért mert alacsony vagy és 11 éves. a csontjaid még nagyon vékonyak, nem alakultak ki az idomok ezér kevesebbnek kéne lennie. Nem kell vele foglalkoznod, pár év és megnyúlsz.
3/4 anonim válasza:
Én ugyanennyi voltam, és gyakran ledagiztak de én nem éreztem magamat kövérnek. Nem kezdtem el fogyózni HÁLA ISTENNEK! Ez a súly megfelelő, nekem elhiheted. 14 évesen kb 50 voltam, már nyúltam, 16 vagyok és 53 kg. És ez így tökéletes :) nem vagyok csontváz, van mellem, de kövér sem vagyok.. 16l
4/4 anonim válasza:
ott volt a teste??? elég gáz egy fejlődésben lévő 14 éves kislányra ilyet mondani, nem a kiló mutatja meg,hogy mennyi háj van rajtad,sokat számít az izom a csontozat,én pl nagyon vékony vagyok 60 kilósan,semmi háj nem volt rajtam,de izmos vagyok a sporttól és erős a csontozatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!