Jó a fenekem?
képet privátban küldök
16/L
légyszi írjatok lakhelyet is
Elég tré,hogy kétszer is próbálsz leoltani... :)
de nem érdekel.Én elfogadom magam ilyennek.Akkor te miért nem tudsz? :)
Bp citybe meg,küldöm!:D
13-as. Ha tudnád miről van szó,akkor szólalj meg.
1. Nem CSAK a seg.gemet raknám ki,hanem az arcomat,mert az a lényeg. Évek óta nem készült olyan jó kép az arcomról,azért gondolkoztam rajta,hogy lehet,hogy kirakom.De most már csak azért SE! Ja,és most senki ne jöjjön azzal a dumával,hogy mekkora seg.ghülye vagyok,hogy az eszembe se jut,hogy levágom a seg.gem.Csak úgy s.zar a kép.
2. Szerintem semmi megbotránkoztató nincs abban a képen. Szoktam látni olyan képeket pl. itt fennt,vagy fb-on,hogy kikerekedik a szemem.
3. Mi a s.zart akadtok fennt ezen? Ha k.urvának tartotok,jólvan,oké.Kit érdekel?! Mit csesszek akkor veled? És miért kell megjegyezni?Menj tovább,és nyelj egy nagyot,és éld tovább a saját kis életedet.
4. Miért kell a mellméretemen rágódni? Ha engem nem zavar,téged miért?! Biztos te is tökéletes lehetsz!!
5. Nevetségesek vagyunk mind. Ti is,hogy engem b.asztattok(bocsánat),meg én is,hogy veletek foglalkozok.Megszoktam már,hogy vannak barmok is,akik mást bántanak. De megyek is. Nem nagyon érdekel igazából,csak gépelős kedvemben voltam. Béke!
Nem.Csak teljesen összenyomódik a kép,és sz.ar lesz. Érted már,Kedves? :) És ha kiraknám a seggem,persze,hogy az én dolgom lenne. Nem is a Tiéd. :)
Remélem értetted,hogy a Kedvest irónikusan gondoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!