Hogy csinálta a szemöldökét?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az érdekelne,hogy ennek a lánynak a szemöldökét hogyan csinálták,vagy ezt milyen formának nevezik.Csak ilyen képet találtam,ahol fennt van a szemöldöke,de majd nézem,hogy rak-e fel új képet.
2012. nov. 5. 20:18
1/8 anonim válasza:
ezt hogy érted hogy csinálta? Csak ki van szedve simán alul bár még vagy már lenne mit szedni. Ha a tiédet tdunám milyen meg tudnám mondani neked lehet-e ilyenre szedni.
2/8 A kérdező kommentje:
nemtudom.nekem tetszik :) szerintem tök szép :D bár élőbe jobban néz ki. legalábbis szerintem :D de remélem majd vmikor rak ki fb-ra vmi közeli képet szemből,akkor majd felrakom :D
2012. nov. 5. 20:47
3/8 anonim válasza:
Milyen a sajátod? egyenes vagy van benne iv?
4/8 A kérdező kommentje:
kör alakú. de még nem volt kiszedve,szóval össze vissza áll
2012. nov. 5. 21:09
5/8 anonim válasza:
kör alakú? :D:D:D az durva lehet,olyat még nem láttam...nem félkör véletlenül?:D
6/8 anonim válasza:
menj el kozmetikushoz és vele szedsd ki először, utána elég ha uténa szedsz ami épp nő ki. Igy könnyű megállapitani melyik amelyik odavaló és melyik amelyik nem.
7/8 A kérdező kommentje:
boccs..félkör.. -.-
igen,köszi. szerintem is ez lenne a legjobb. :) lehet,hogy ő még ennél jobbat is tudna ajánlani. :)
2012. nov. 5. 22:56
8/8 anonim válasza:
Hát szerintem ez túl vékony, és nem olyan szépen jön le hogy a vége vékonyabb. Szinte tök egyforma a vastagság, mellesleg elől elállnak a szemöldökök, amit így le kell vágni olyan szemöldök ollóval vagy nemistudom. De ez abszolút nem szép SZERINTEM. 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!