Egy 20 éves lánynak 168 cm-hez mennyi az a testsúly amellyel szép vékony nő?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 20:13
11/18 anonim válasza:
50 kg-mal csontkollekció vagy. 55 vagyok, ennyivel vékonynak mondanak, szerintem ez alatt már igencsak lapos és sovány lehet valaki.
12/18 anonim válasza:
ja és 20 évesen és most 32 évesen is ennyi vagyok, erre állt be a szervezetem
13/18 anonim válasza:
53 kg vagyok, és szerintem ez sok, mert nincs rajtam izom egyáltalán. Van mellem, fenekem, és a csípőmön, hasamon, comb belső oldalán van rajtam felesleg is. Kb. 48-nak kéne lennem így, viszont ha edzenék és izmosodnék, akkor kéne megtartanom ezt az 53 kg-ot, csak átalakítani a zsírt izommá. Fura, hogy itt írják, hogy 55 alatt biztos nagyon csontos valaki. Nos nekem egy csontom sem áll ki, nem látszanak a bordáim, egyáltalán nem az "úristen, de vékony" kategóriába tartozok, sőt, mondom, sok helyen kifittyennek dolgok, ha nem megfelelő ruhadarabot választok. Nem XS-es ruhát hordok, hanem sokszor M-eset, legalábbis ami alulra kell. De volt már L-es (40-es) nadrágom is.
14/18 anonim válasza:
Ja, az lemaradt, hogy 18 éves vagyok, és én is 168 cm.
15/18 anonim válasza:
még mindig alkatfüggő, nem mindegy milyen a csontozatod, meg hogy oszlik el a zsír.
én 161 vagyok és 56 kiló, ennek ellenére mindenki azzal cs.szeget, hogy egyek normálisan mert úgy nézek ki mintha beteg lennék
16/18 anonim válasza:
hát ez akkora hülyeség... Nem az számít hogy hány kg-s vagy hanem hogy milyen az alakod. Lehetsz te 60 kiló ha mégis úgy oszlik el rajtad hogy se segged se melled.
Sose a mérleget kell nézni, hanem állj a tükör elé és ha elégedett vagy a testeddel csak az számít nem a mérleg mit mutat...
17/18 anonim válasza:
Én pont 20 éves és 168-169cm vagyok. :) 51kg-val kissé soványnak érzem magam, de még 2-3kg és tökéletes lesz. Úgyhogy saját tapasztalatból olyan 53-4 lenne pont ideális.
18/18 anonim válasza:
én 22 vagyok 168 cm szintén és 54 kg és abszolút nem vagyok kövér, heti 3x edzek. Sok mindentől függ. Van aki ilyen magasan 58 kg de mégis vékony csak sok rajta az izom. Változó, a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!