Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyobb fenék eléréséhez mi...

Nagyobb fenék eléréséhez mi kell? (többi lent)

Figyelt kérdés
Elég kicsi a fenekem és szeretném ha nagyobb lenne.. Tud valaki olyan gyakorlatot mondani amivel nagyobbítani lehet? Esetleg van olyan amivel nem erőltetem meg a térdem?mert nekem a térdem mindig fáj ha megvan erőltetve pedig csak 15 éves vagyok :S amúgy 167 cm vagyok és 47 kb. de a fenekem kicsi..valaki valami tipp? :D
2012. nov. 5. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
előszöris azt hiszem nem ártana híznod, hogy legyen miből izmot csinálni.. és 167 centi mellé 15 évesen 52 kiló vagyok, mégis vékony. Most is csak 55 vagyok. Amúgy nem tudom az mennyire megerőltető a térdednek, ha négykézláb állsz az ágyon, és oldalra illetve hátra emelgeted a lábad. Mert az jó gyakorlat erre
2012. nov. 5. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Sokat kell lovagolni,mert az igénybe vett testrész izmosítja és növeli.
2012. nov. 5. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló által leírt gyakorlat jó, és még hatásosabb, ha bokára erősíthető súlyzóval csinálod.
2012. nov. 5. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2012. nov. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!