Mennyibe kerülne kb egy ezüst gyűrű + rágravírozni, hogy friends forever?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 19:22
1/11 A kérdező kommentje:
[link] ilyenre gondoltam. az létezik, hogy ilyen olcsó? vagy ez nem igazi ezüst?
2012. nov. 4. 19:24
2/11 anonim válasza:
szerintem egy forever alone-at vegyél magadnak
3/11 A kérdező kommentje:
édes vagy puszi neked:)
2012. nov. 4. 19:28
4/11 A kérdező kommentje:
valaki normális?? légysziiii:)
2012. nov. 4. 19:35
5/11 anonim válasza:
lehet, hogy kevered a fehérarannyal ;) az ezüst nem a legdrágább fém. nagyjából stimmel az az 1400 amit kérnek érte. de ha sokallod akkor piacon vagy akárhol kapsz ilyet bizsuba a tizedéért.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ. nem nem sokkalom csak én azt hittem, hogy drágább nem vagyok otthon ebbe a témába :D
2012. nov. 4. 19:49
8/11 A kérdező kommentje:
mindenféleképpen ezüstöt akarok:) szóval akkor ha én megveszem és belegraviroztatom akkor 2500körül mondjuk kijövök? bár a gravirozás akkor lehet drágább : o
2012. nov. 4. 19:50
9/11 anonim válasza:
ha jól láttam ez már eleve gravírozva van a forever friends felirattal, szóval azon kívül, hogy kicsengeted a 1860 forintot, nem kell vele semmit csinálnod, nem kell külön gravíroztatni. ráadásul bruttó árat írtak. szóval 1860-nál egy fillérrel se kerül több pénzedbe a dolog.
10/11 A kérdező kommentje:
igen csak sajnos nincs raktáron:/ ezért gondoltam, hogy megcsináltatom akkor itt nálunk valahol. de majd írok nekik hátha hamarosan lesz megint:)
2012. nov. 4. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!