Linkelnétek nekem képeket szép műkörmökről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 hét múlva megyek körmöt csináltatni, ez lesz életemben a 3. műkörmöm :) végül is van már egy végleges, amit ma láttam a körmösöm kezén, az nagyon tetszik, de tudom, hogy ő ugyan olyat nem csinál megint, valamit mindig változtat rajta :)
A formája hegyes lesz, de nem a hosszú hanem kb kétszerese a körömfelületnek.
Ha tudtok, akkor olyan képet linkeljetek amit nem a google dob ki elsőre, hanem pl. a ti saját körmötök ha le van fényképezve, annak nagyon örülnék :)
2012. nov. 4. 17:12
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megtetszett 1-1 minta mind a két válaszolótól, szóval már meg is van milyen körmöm lesz :)
Ment a zöld kéz!
2012. nov. 4. 21:28
4/11 anonim válasza:
csak 1 valaszolo linkelt :P es milyen lessz?
5/11 A kérdező kommentje:
Ja :)
A gyűrűs ujjamon pillangó, a többin meg olyan fűzős :) rózsaszín és hegyes lesz :)
2012. nov. 5. 06:07
6/11 anonim válasza:
nah az naon szep a pillangostol en sem akartam megszabadulni annyira tetcett amugy hany eves vagy ha megkerdezhetem ?
7/11 A kérdező kommentje:
:) nemsoká 17 leszek, Anyum mostanában rászokott a műkörömre, neki azért csak kis rövidke van de nagyon szép, és nekem meg alkalmakra csináltatunk :) pl most barátom szalagtűzője lesz, arra csináltatom meg bár nem igazán az alkalomhoz illik, de ez legalább egy ürügy, hogy legyen mert imádom a hosszú körmöket, eddig mindig a sajátomat növesztettem meg, de mostanában mindig letörik :/
2012. nov. 5. 09:34
8/11 anonim válasza:
aham ertem nekem is nagyon tetszik a hegyes ,de sajnos en mindig letorom ezert nekem is kocka van nem kicsi de nem is hosszu ,hat a legjobb ha a sajat kormodet noveszted meg en sajna nem tudom mert en ha ideges vagyok vagy unatkozom leragom a kormeimet es az naon csunya ,egyszer husig ragtam le es eldontottem h muszaly mukorom es igy szep is es nem ragom le
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem még eddig kocka volt, kíváncsi leszek a hegyesre :) bár nem lesz nagyon hosszú, meg én általában vigyázok rá nagyon, múltkor is mikor visszamentem leszedetni a körmös csak ámult, hogy egy karc sincs rajta, csak a lenövés :)
2012. nov. 5. 11:40
10/11 anonim válasza:
bocsi, ez csak egy vélemény, és tudom ízlés dolga, de nekem személy szerint nem tetszenek a háromszög alakú csúcsos műkörmök, meg ami túl hosszú, csicsás vagy lefelé görbülő mint a vakond karma, nekem inkább a négyszögletű, egyenes végű kicsit rövidebb vagy göbbölydedebb körmök tetszenek, akár mű akár igazi, és a legjobb a francia manikűr, fehér körömvég, rózsaszínes természetes színű körmök, esetleg kis fehéres vagy ezüst színű mintákkal, mondjuk ezek a csillámos minták nagyon szépek, a színek is tetszenek amik fel vannak töltve ide, a lila is jó, de pl zöldre nem festetném a körmeimet, vagy leopárd mintásra, mert olyat is láttam a facebookon, a gyöngyház fényű is szép, meg a metálos, kis virágok, egy pillangó vagy kis kövecske, vagy pl csak az egyik körmön van minta nagyobb a többin meg csak egy kis kő vagy kis szolid nonfiguratív valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!