Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösök! Hogy kell tövig...

Műkörmösök! Hogy kell tövig rágott körömre műkörmöt építeni? A vendégem zseléset szeretne. Ez megoldható? És ha igen hogy?

Figyelt kérdés
Nemrég végeztem el a körmös szakmát, de sajnos nem volt valami színvonalas oktatás. Például nem mutatták meg hogy kell rágott körömre műkörmöt csinálni. Elsősorban műkörmösök tanácsait várom!

2012. nov. 4. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Erről beszélek:

[link]

így kell rágottra építeni.

2012. nov. 4. 23:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Hú mennyi hasznos válasz és külön köszönet a linkekért nagyon sokat segítettetek:)köszi mindenkinek!!!!
2012. nov. 5. 10:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Hála nektek nagyon szupi lett a köröm és a vendégem is el volt ájulva, olyan jó volt nézni ahogy örül neki:) Köszönöm még egyszer a segítségeteket:)
2012. nov. 9. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:
De durva az első pár képen a csaj körme... Ilyet még nem láttam, hogy lehet ennyire lerágni??
2012. nov. 9. 16:52
 15/16 kriszta882 válasza:
En is epitek mukormot hobbibol,nem vagyok valami nagy star mert nincs sok alkalmam gyakorolni, de a baratomnak annyira le van ragva a korme,hogy a fel koromhaznal mar nincs es kerek formaja van az evek soran a bor meg magasabb, mivel idegesit,hogy ragja megprobaltam leszoktatni ugy,hogy mukormot epitettem ra ugy ahogy mondtak epp csak valamivel hosszabbat de az is (gondoltam en nagy naivan) rossz izu es talan nem fogja ragni!!! De sajnos a mukormot is leragta igy nem tudom megmondani mennyire tartos lett volna???!!!!! Akarat kerdese, most egyebkent kevesebbet ragja.Hahahah
2012. nov. 12. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: zselét vagy porcit csináltál neki?
2012. nov. 12. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!