Tudom, ez is egyénfüggő, de a pasiknak a magas v inkább az alacsony nők jönnek be? Csak érdekelne.
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 23:30
1/7 anonim válasza:
Nekem a magasak. Azok olyan formásak. Az alacsonyak nekem olyan gnómok, már bocs. Nem sértés akart lenni, csak nem találok jobb szót. :)
2/7 anonim válasza:
A magasabb csajok többek számára vonzóbbak, mint az alacsonyabbak.
A lényeg nálam (már ha testalkatról van szó), hogy formás legyen. Nem a magasság a mérvadó, de két csaj közül, akik a magasságukhoz képest egyformán formásak a magasabb egy pici előnyt élvezhet a többség szemében.
3/7 anonim válasza:
Nekem az alacsonyabbak inkább mivel én is alacsony vagyok.
Ha alacsony akkor viszont legyen karcsú, ne legyen túl nagy a segge és felesleg se nagyon legyen rajta, bár nem baj ha van rajta mit fogni.
Egyik barátom ezt úgy fogalmazta meg, hogy "inkább egy karcsú csikó mint egy póni" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!