Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Éjszakai fogszabályzó? Ér...

Éjszakai fogszabályzó? Ér valamit?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és az egyik szemfogam eléggé kiáll, és idegesít, de állandó fogszabályzót nem szeretnék. Szerintetek erre a problémára megérné éjszakai fogszabályzót csináltatni?

2012. nov. 3. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, nem éri meg. Nem tudom, nekem a fogorvosom mondta hogy ő mit javasol, neked nem mondta? Igazából kár volt rá hallgatni, ő éjszakait javasolt nekem, mert az első két fogam közt van egy kis szünet, más problémám nincs is a fogaimmal, azt mondta, tuti megoldás az éjszakai. Ez 7.-ben volt,tehát 13 évesen. 5 évig hordtam azt a b.aszott fogszabályzót, és még most is, 18 évesen ugyanúgy áll a fogam mint anno, de azt mondta, nem lehet nekem felrakni a ragasztósat, mert hogy akkor ezt+azt kéne még csinálni stb stb, meg az milyen hosszú idő..:) Hát nem tudom, most magánorvoshoz járok, ő meg már azt mondta, hogy végül is felesleges pénzkidobás lenne a felragasztós, de ha annyira szeretnék, akkor megcsinálják. Csak hát nem tudom, azért jobb lett volna 18 alatt fizetni a 100ezreket, mint most hogy már ugye nagykorú vagyok.

Szóval, én azt mondom, legyen az állandó, mert az éjszakai az én esetemben lóf.szt nem ért, meg amúgy is olyan, hogy éjszaka hordod, reggel kiveszed, 5 percig úgy áll ahogy kéne, aztán szépen visszamegy olyan állásba, ahogyan a fogszabályzó előtt volt. Na meg, nem hiszem hogy minden éjjel hordanád, mert nem olyan kényelmes, útközben kieshet, a talpadnál fogod megtalálni stb stb. Jobb az állandó, mert az éjjel-nappal szabályozza a fogat.

2012. nov. 3. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem annó volt és hatásos volt. igaz picikét kijjebb jött idővel de messze nem annyira mint volt. ja és nekem nem csak 1 fpgról volt szó.
2012. nov. 3. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Több ismerősömnek is olyanjuk volt, és használt. Az egyiknek szörnyen kiálltak a fogai, de ma már iszonyatszépek. :)
2012. nov. 3. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom felesleges lenne az állandó, mert csak ezzel az 1 fogammal van probléma..
2012. nov. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!