Van itt olyan ember, akinek nem áll jól a rögzített fogszabályzó?
Vagy csak nekem nem áll jól?
14/L
nekem ... borzalom. amúgy nem lennék ronda, de így csak úgy merek beszélni, hogy ne látszódjon (szerencsére a fogam felső részére rakták). annyira elvette az önbizalmam. félek-nem szeretek megszólalni. egy barátnőm egyik nap könyörgött, hogy meséljek már valamit.:/// meg a fiúk (oszttársak) is győzködnek, h beszéljek már velük.:(
szerencsére 3-4 hónap és szabadulok. amúgy tél óta van. utáloooom! pedig átlátszó.
15/L
Mindenkinek jól áll lányok!:)
Nekem másfél évig volt, utáltam az elején. Aztán meg sírtam, hogy ne szedjék le:D Mikor leszedték ezerszer nagyobbnak tűntek a fogaim, mint egy lóé, és azt is utáltam. De már imádom, hogy normálisan állnak a fogaim.
1hónapig nem voltam hajlandó fogszabályzóval mosolyogni, de egy fiú azt mondta, hogy el nem tudom képzelni milyen aranyos ha egy lánynak fogszabályzója van:))
Tényleg, szerintem mindenkinek jól áll, és nem kell szégyellni:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!