Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz az orrom? Asszem...

Nagyon gáz az orrom? Asszem ezt nevezik sertésorrnak is.

Figyelt kérdés

Az orrom aránytalanul nagy az arcomhoz képest:

[link]

Nagyon gáz? :S (Amúgy tudom, az arcom se valami szép, sőőőt..)

15/L

2012. nov. 3. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj nincs az orroddaj
2012. nov. 3. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj nincs az orroddal
2012. nov. 3. 20:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Mivel gyér munkát végeztél a képen ezért látom a szemed is, és hogy egy szép lány vagy, az orrod pont arányos az arcodhoz képest, nem nagy. Nem értem mi bajod magaddal, próbáld meg reálisan látni magad, ne sztárokhoz meg egyéb szétműtött/retusált celebekhez hasonlítsd magad.
2012. nov. 3. 22:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát de most mit csináljak, ha egyszer rondának látom magam?
2012. nov. 5. 14:20
 15/19 anonim ***** válasza:
téééényleg a szemed én is látom XD amúgy nincs ezzel semmi baj. Hogy mit tegyél? Ne nézz tv-t (nézhetsz viszont híradót, így tájékozott leszel, mi folyik ma a világban, nem pedig arról, hogy justin bíbör épp mekkorát szart), ne internetezz.:D
2012. nov. 8. 22:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem illik az arcodhoz. Egyaltalan nem ronda!

Lattam mar ezerszer rosszabbat.

En szebbnek tartom az ilyen fajta orrot, mint az enyemet, ami hosszu meg a tetejen kidudorodik a csont. >.<

2012. nov. 16. 02:59
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Amúgy ha oldalról nézzük, egy picit nekem is kidudorodik az orrom tövénél, mondjuk az engem nem zavar.

2012. nov. 16. 14:22
 18/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép orrod van! Nem értem mi bajod vele?! És, hogy miért akarsz inkább sas orrt, nekem is hegyes orrom van, de rosszabb. jobban szeretnék olyat mint a tied.
2012. dec. 2. 10:11
 19/19 anonim ***** válasza:

A kérdező vagyok (Bocsi, csak elfelejtettem az előző fiókom jelszavát..és újra kellett regisztrálnom)

Szóval köszönöm, utolsó :) De egyébként ha eddig a legtöbb válaszoló szerint nem nagy az orrom, hogy lehet az, hogy a családtagjaim állandóan csak kritizálnak amiatt, hogy szerintük krumpliorrom van meg hogy túl vastag, stb?

2012. dec. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!