Nagyon gáz az orrom? Asszem ezt nevezik sertésorrnak is.
Figyelt kérdés
Az orrom aránytalanul nagy az arcomhoz képest:
Nagyon gáz? :S (Amúgy tudom, az arcom se valami szép, sőőőt..)
15/L
2012. nov. 3. 16:51
1/19 anonim válasza:
EZ alapján nehéz megmondani,hogy az arcod milyen is,hiszen nyilván(védelmi)okokból kiretusáltad a szemed.De ha ebből kéne ítélni,akkor szép az arcod.
Az orrod valóban pig-es kissé,de a szép arc bármit képes kompenzálni.
2/19 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy az arcom is ronda :| És erre már csak rátesz egy lapáttal a disznóorrom. De azért köszi a választ.
2012. nov. 3. 16:59
3/19 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs az orroddal, a kimaszatolás miatt viszont nem tudom megmondani, hogy aránytalan-e.
4/19 anonim válasza:
Bolond vagy. egyáltalán nincs se sertésorrod, sem csúnya arcod, max. nem hasonlítasz az általad elképzelt szépségideálhoz. Szerintem nincs baj veled, ne foglalkozz annyit magaddal.
5/19 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy csúnya az arcod és az orrod sem az.
6/19 anonim válasza:
esetleg jobban szeretnéd ha sas orrod lenne, hegyes? szerintem pisze kis orrod van, bár az arc teljes egésze láttán jobban értékelhetővé válna
7/19 anonim válasza:
annyira bírom az ilyen kérdéseket "kövér vagyok?" és a képen egy 40 kilós csaj van,"nagy az orrom?" közben meg tök normális,b@zd+ látnád az enyémet lány létemre tök nagy meg görbület is van benne,nem értelek benneteket,a média annyira be tud titeket szívni
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Azért megnyugtató, hogy ti így gondoljátok. Egyébként tudom, hogy jobban lehetne látni, ha nem lenne kimaszatolva a szám és a szemem, de mondjuk így az egész arcomhoz képest gondoltam, hogy nagy.
Egyébként hogy őszinte legyek, én jobban örülnék neki, ha inkább sas orrom lenne, csak legalább vékony legyen, minthogy vastag és kicsi :S
2012. nov. 3. 17:13
9/19 anonim válasza:
én szó szerint nagyon kicsinek látom, ennél kisebb orrot még sose láttam :)
10/19 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik ez az orr lányokon, ez a kedvenc! és amit látni az arcodból, az is szép!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!