Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a mell lóg? Vagy ilyen a...

Ez a mell lóg? Vagy ilyen a formája?

Figyelt kérdés

nekem is ilyesmi van és kb ekkora is 18 leszek decemberbe. nőhet még? nagyon sovány alkat vagyok :S anyukámtól örököltem 46 kg és 171 cm vagyok

[link]

2012. nov. 2. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
megtudtuk miklós nikolettról hogy milyen melle van.köszönjük.
2012. nov. 3. 18:26
 22/25 A kérdező kommentje:
meg adtam a nevem korom ugyan már,kb 3 4 féle internetes oldalon láthatják ugyan ezt vagy még többet is. am meg kössz a válaszokat most már békén lehet hagyni
2012. nov. 4. 18:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Deeee miért töröltél le ha készségesen megadtad a Facebook elérhetőséged? Hm?
2012. nov. 4. 18:22
 24/25 A kérdező kommentje:
Mivel akit nemismerek nem szoktam vissza jelölni,irhattál vna egy üzenetet mert igy fingom sincs ki a mit akar sztem érted.
2012. nov. 4. 20:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Írtam volna amint ha lett volna lehetőségem. Már csak az értesítést kaptam meg, hogy 20 perccel azelőtt visszaigazoltál, viszont már nem találtalak az ismerőseim között. Megnéztem újra az adatlapod, tényleg nem voltál az ismeröm. Aki meg nem ismerősöd, az nem tud üzenetet írni. Ennyi.
2012. nov. 4. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!