Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a mell lóg? Vagy ilyen a...

Ez a mell lóg? Vagy ilyen a formája?

Figyelt kérdés

nekem is ilyesmi van és kb ekkora is 18 leszek decemberbe. nőhet még? nagyon sovány alkat vagyok :S anyukámtól örököltem 46 kg és 171 cm vagyok

[link]

2012. nov. 2. 20:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
akkor viszont lehet nem 10 kilót hanem vagy 15 20 at kéne hiznom :S ajh soha nem fog összejönni
2012. nov. 2. 21:57
 12/25 anonim ***** válasza:
Meg fiatal vagy. Nyugi fogsz hizni majd szulsz egy par gyereket a melled is megno es meg is fog logni idovel bizony. Nygi mindennek eljon a maga ideje egyszer! Addig is folosleges ilyen kicsinyes dolgokkal foglalkozni.
2012. nov. 2. 22:19
 13/25 anonim ***** válasza:

18 leszel decemberbe, de a linkelt profilodon ez (is) látható a kérdéseknél: "Melyik évszakban születtél??? :)

Nyár" Bocsi, hogy meglátok ilyen lényegtelen összefüggéseket.

2012. nov. 2. 22:42
 14/25 anonim ***** válasza:
En nem tudtam megnyitni a linkelt profiljat... ugy katszik ez is hazudos!
2012. nov. 2. 23:02
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, maga a profil még mindig látható bár (helyes módon) minimális dolog nyilvános rajta.
2012. nov. 2. 23:11
 16/25 anonim ***** válasza:
45%
sikerult. nem sok minden laszik csak a kep es a neme... legalabb egy 'melles' kepet tett volna fel HAHAHA! hogy meg tudjuk mondani a velemenyunket igazan!
2012. nov. 2. 23:30
 17/25 A kérdező kommentje:
Tőlem aztán még a skype nevemet is megadom privátban,kamerán megmutatom magam ha nem hisztek nekem,utálom ha vki hazudik v hazugnak nevez! főleg ha nem is ismer...
2012. nov. 3. 00:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Meg sem adja a lehetőséget, hogy esetleg üzenetet írjak, vagy valami, visszaigazol majd rövid időn belül töröl is...
2012. nov. 3. 10:50
 19/25 anonim ***** válasza:

A kérdezőt sem az esszéért fogják ellopni :D

Megadja a nevét a születési dátumát... és csodálkozik majd, ha vissza élnek az adataival. :P

Mert ennyi infóval már az egész életed ki lehet deríteni, ha valaki nagyon rászánja magát.

2012. nov. 3. 11:46
 20/25 anonim ***** válasza:
Abszolút ideális méretű mellek és a profilképed alapján is szép vagy. Nem értem mit aggódsz ezen :D
2012. nov. 3. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!