Ovális/kerek az arcom, nagyon rosszul áll az összefogott haj? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 12:04
2/13 A kérdező kommentje:
a sértésektől légyszi kiméljetek meg !
2012. nov. 1. 12:06
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. Talán kicsit tupírozd fel a hajat, akár kézzel is borzolj alá és úgy fogd fel, hogy ne legyen ennyire lapos a fejeden.
De ha linkelnél esetleg egy olyan képet, ahol leengedett és a hajad, akkor többet tudnánk mondani, hogy melyik a jó.
5/13 anonim válasza:
elől így tupírozd fel, z nyújtja az arcod
6/13 A kérdező kommentje:
szoktam igy hordani a hajamat de nem mindig sikerül elkésziteni :(
2012. nov. 1. 12:57
8/13 anonim válasza:
szerintem neked nem rossz..
látnád az enyém...még otthon sem merem felgumizni :(
9/13 A kérdező kommentje:
köszi aranyosak vagytok h irtok véleményt :) kiengedve nem nagyon szeretem hordani mert nagyon hamar osszegubancolódik és utálom azt ha 20 percenként kell fésülni :(
2012. nov. 1. 13:32
10/13 anonim válasza:
Szerintem hasonlít az arcformás a Kristen Dunst-éhoz. Nem áll rosszúl összekötve szerintem sem neked, csak kicsit emeld meg a hajtöveket tupírral és lazábban kösd, ne túl szorosra, majd fixáld egy kis lakkal. A másadik képen nézd ezen az oldalon. Hagyott egy kis tincset elől.
Itt meg tupírozva van, azért nem lapos, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!