Hol van rajtad tetoválás, vagy ha csináltatnál, hová szeretnéd?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 23:33
21/26 anonim válasza:
Hamarosan csináltatok egy feliratot a nyakamtól a gerinc mentén kb 10 centi hosszan. Aztán a következő a lapockámon lesz vagy a derekamon ami a szüleimre emlékeztet, de remélem ez még nagyon soká fog elkészülni!
22/26 anonim válasza:
Tegnap lett meg a 2. tetoválásom. Tegnap hajnalban el kellett altatni a kutyusunkat, Manót. Aznap tetováltattam a csuklómra a nevét.
23/L
23/26 anonim válasza:
én tetováló szeretnék lenni, és ezért egészen biztos hogy az egész testem tele lesz mindennel, de elsőnek egy kisebb feliratot szeretnék a tarkómra
24/26 anonim válasza:
Én is tetováló szeretnék lenni, de nem akarom agyontetováltatni magam. :)
A fülem mögé szeretnék és talán az alhasamra (csak az terhesség miatt megnyúlik, úgyhogy nem biztos). És tintahalat. :D Alhasra meg valamilyen madarat. Még tetszene egy saját tervezésű kirin, de nem tudom, hova tetováltatnám...
De várok vele még jópár évet, mert ha 17 éves fejjel csináltatnék ilyesmit, biztosan megbánnám. :D
25/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!