Hol van rajtad tetoválás, vagy ha csináltatnál, hová szeretnéd?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 23:33
1/26 anonim válasza:
csináltatnék,de félek...:S am vagy bokámra vagy a derekamra,de nem vízszintesen,ink gerinc mentén, vmi kis széépet:)
2/26 anonim válasza:
A bal felkaromon van.
Az egész bal karomat akarom csak idő és pénz kérdése :D
3/26 anonim válasza:
Derekamra szeretnék, de még kell hozzá legalább egy félév, mire megcsináltatom. Előtte leadok 25 kilót. :)
4/26 anonim válasza:
a derekamra akarok előre,vagy a lapockámra
5/26 A kérdező kommentje:
én meg a nyakam alá, a hátamra szeretnék vízszintesen valamit felíratni :)lány vagyok
2009. aug. 10. 23:41
6/26 anonim válasza:
Én körbe a nyakamra meg végig a karomra szeretnék. Máshol nem látszik úgyhogy fölösleges lenne.
25/L
7/26 anonim válasza:
én majd a bal vállamra fogom feltetováltatni a hallhatlan és a vadállat kinai irásjelét,a másikra pedig a japán irásjelböl a hit/bizalom jelét :)
8/26 anonim válasza:
Erre a helyre szeretnék:
Csak sokkal szebb mintát. Fiú vagyok.
Lányoknak üzenem, hogy szerintem a karjukra ne nagyon csináljanak :S Inkább a derekukra, ott jól mutat egy tetkó. Esetleg még lábfejen.
9/26 anonim válasza:
lapockámon van egy. de még a hátam többi részére is tervezek. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!