Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műköröm Házilag?

Műköröm Házilag?

Figyelt kérdés
Én sajnos rágom a körmömet és nagy csúnyák! Ezen szeretnék változtatni és megnöveszteni a körmöm! Csakhogy nagyon rossz evő vagyok és nem jut elég vitamin a körmömbe ezért műkörmöt szeretnék! Otthon szeretném elkészíteni! És a lényeg hogy tartós legyen! Ki tud olyan házilag elkészítési műkörmöt mondani amit az előbb elmondtam?
2012. okt. 30. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem jártál műkörmös tanfira,nincsenek eszközeid(amik baromi drágák mellesleg),szóval inkább ne állj neki műkörmözni otthon minden tudás nélkül...

Szánj rá pár ezer ft-ot,hidd el megéri ha annyira műkörmöt akarsz.

Annak egyébként nincs értelme, hogy egyszer megcsináltatod és utána leszedeted ...Vidéken már 2-3000 ft-ért jókat csinálnak.

2012. okt. 30. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne akard magadnak csinálni.

Pláne, hogy még rágod is. Sok végzett körmös sem tudja normálisan megcsinálni rágott körömre.

2012. okt. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!