11/15 anonim válasza:
14:47-es, ha havi 5000 ft-od rámegy a kontaktlencsére, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz... ne haradugj, de kb 2500-3000-ből ki kéne jönnöd havonta tokkal-vonóval.
12/15 anonim válasza:
5000, sajnos. Nagyon féltem a szemem, szóval vagyok annyira sznob, hogy mindenből csak is a legdrágábbat, a legjobb minőségűt rendeljem, ráadásul olyan a lencsém, hogy aludni is lehessen benne, szóval naponta többször tisztítom.
Olcsóbban is kilehetne belőle jönni, de tényleg ez az egyetlen dolog, amire nagyon odafigyelek minőségileg.
13/15 anonim válasza:
Nem szeretnék vitatkozni ezen veled, de azt ugye tudod, hogy nem minden arany, ami fénylik... Ha ennyire félted a szemed, akkor pedig nem értem, hogy miért alszol kontaktlencsével. Szerintem mi ugyanattól a gyártótól rendeljük a lencséinket, annyi különbséggel, hogy én a legolcsóbb helyről szerzem be és nem nappali-éjszakai, hanem csak nappali. Éjszakára soha nem is hagyom bent, mert féltem a szemem. ;)
14/15 anonim válasza:
Muszáj nekem az éjjeli, ugyanis renget éjszakát nem otthon töltök, gyakran bealszom délutánként a fáradságtól, szóval nekem muszáj.
15/15 A kérdező kommentje:
Hűha itt nagyon elkanyarodott a téma a kontaktlencse felé, visszatérhetnénk a szemüvegekhez.
2012. okt. 30. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!