Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt leadni...

Hogyan tudnám ezt leadni botrányos az alakom (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. okt. 30. 13:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sport plusz diéta, a lifetilt oldal szerintem nagyon jó. Utolsónak: nem attól lesz valaki nőies, hogy szét van folyva, hanem hogy szép alakja van, és ott gömbölyödik, ahol kell.
2012. okt. 30. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben semmi botrányos nincs, mozogj sokat és táplálkozz rendszeresen és egészségesen (változatosan!). Még ilyen hideg időkben is el lehet menni sétálni vagy futni egyet a kutyával.
2012. okt. 30. 14:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem szinte hajszál pontosan ilyen volt alakom mint a tiéd. Leírnád a méreteidet?

Én magamon a pocakomat nem szerettem. És azt, hogy összeért a combom. De március óta fogytam 5 kg, így már jobb, de a hasamból még mehetne le :(

Én a következőképp fogyóztam: elhagytam a cukros üdítőket. Kizárólag csak vizet, néha teát iszok. Péksütiket pld. kakaóscsiga, bukta, chipsek és társai messziről kerülöm. Reggelire teljes kiőrlésű kenyér egy szelet felvágott lehetőleg sonka féle,zöldséggel vagy zabkása. Ebéd (ez sajnos tőlem független) azt eszem ami van de nem pukkadásig. Vacsora: turó, ebédből maradt husi. Nem kell, hogy örök lemondássokal élj, csak húz meg egy határt magadnak. Ha bűnöztél egy nap akkor ne kezdj el vég nélkül zabálni hogy mostmár úgyis mindegy. Emellett heti 4 szer fél-háromnegyed óra sport. Pld. futás 2 szer egy héten és 2 alakformáló torna, súlyzós edzések.

2012. okt. 30. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen egy keveset valóban le kellene adnod. Szóval: aerob edzés+szálkásító diéta. Illetve súlyzós edzés. Nyugi, soha a büdös életben nem leszel tőle női tömegszörny, csak szép feszes. [link] Ő is végez súlyzós edzést. Szóval ne félj tőle.

További információt a sport/egyéb kapsz. Tedd fel oda is ezt a kérdést.

2012. okt. 30. 17:08
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
Mi az hogy nincs ezen mit változtatni, meg így tökéletes? Aki ilyeneket írt valószínűleg valami kiéhezet pasi, aki életében nem látott még nőt. Kérdező tényleg nincs valami jó alakod, elég fiús, kb. olyan mint egy tuskó, de azért nem botrányos. Formásodnod kéne és a karodról is próbáld meg eltűntetni a lengőhájat.
2012. okt. 30. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Kezdj el sportolni. Az, hogy hideg van (futáshoz pl.) csak kifogás, melegebben kell öltözni. Azt pedig már mondták előttem is, ne félj a súlyoktól, nem leszel tőlük testépítő :)

Hasonló alakom volt nekem is, csak a hasam laposabb volt, viszont egész fiúsan néztem ki. Fél éve lett belőle elegem, és azóta, hogy nekiálltam változtatni, nincsenek gondjaim a magabiztosságommal sem.

15/l

2012. okt. 30. 18:28
 17/20 anonim ***** válasza:
29%
Egyáltalán nem "botrányos" az alakod, viszont eléggé fiús, mert a csípőd alig szélesebb a derekadnál.
2012. okt. 30. 20:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy és hány kiló?
2012. okt. 30. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kell fogynod,alakformáló gyakorlatokat végezz!
2012. nov. 1. 13:35
 20/20 anonim válasza:
sztem nagyon jól nézel ki 19/f
2012. nov. 5. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!