Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Narancsbőr? Hogyan tudnám...

Narancsbőr? Hogyan tudnám megszüntetni? Egyátalán lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Soha azéletemben nem volt problémám azzal h mennyit ettem most viszont igen.

narancsbőrös lett a combom és a fenekem

a combomon nagyon minimálisan látni a fenekemen viszont csak akkor ha befeszítem

Sürgősen meg szeretném szüntetni ugyanis rettegek tőle és a striáktól is félek és úgygondolom h undoító lettem jön a hiszti és a sírás

sajnos nemtudok ellene mit tenni:(

járok edzeni kondiba heti 1x használok ilcsis celulit elleni krémet és szeretnék változtatni az étrenden hogy ne egyek ennyi szénhidrátot

tudnátok tanácsot adni abban h mit sportoljak ami kifejezetten fenékre megy és h mit ehetek amiben kevés a szénhidrát?

2012. okt. 16. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Paleo diéta segít, nekem is attól múlt el :) [link] (ne tévesszen meg a link címe:D)

ezt a könyvet ajánlom: Robb Wolf: Paleolit megoldás

2012. okt. 17. 03:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a paleo jó megoldás, főleg ha nem szeretsz mozogni. Én még bőrápoló olajat és tripleffect zselét masszíroztam a bőrömbe, az nagyon jó volt.
2012. nov. 5. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
A trippleffect nagyon hatásos, egyik barátnőm javasolta, két hete használom és nálam látványos az eredmény. Javasolni tudom mindenkinek. Ráadásul nekem nagyon bejön az illata :)
2012. nov. 6. 15:12
 4/10 alma_reed válasza:
Nem a kevés szénhidráton múlik. A narancsbőr azért alakul ki mert teli vagy méreganyaggal. Úgyhogy méregteleníts! Ezt saját tapasztalatból mondom!! Én Giselle et vous-nak a diós testradírját használom és durva a hatása! Mellette sokat iszom és tornázom.
2012. nov. 6. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Én meg saját tapasztalatból azt mondom, hogy a szénhidrátnak nem kevés köze van a narancsbőr kialakulásához. Tudod, kedves alma, van olyan ember, akinek a szervezete a szénhidrátra fokozottabb inzulinválaszt ad, pedig nem cukorbeteg! Az inzulin pedig növekedési hormon, tehát hízol és fokozottabban rakódnak le a kényes testtájaidon (fenék, comb hátulja) a méreganyagok. Én például ilyen ember vagyok, a szervezetem fokozottan reagál a bevitt szénhidrátmennyiségre, miután csökkentettem azt, fogytam 12 kg-t és eltűnt a narancsbőröm. Ezután merd azt állítani, hogy semmi köze nincs hozzá. Kifejtenéd te is a véleményedet?
2012. nov. 7. 08:33
 6/10 alma_reed válasza:
Kedves előttem szóló, Ismeretelen Idegen! "X" éve táncolok napi 6-8 órát soha nem küszködtem súlyfelesleggel csupa izom vagyok/voltam. Mégis fiatal korom óta harcolok a narancsbőr és stria ellen. Ha lefogysz nem tűnik el a narancsbőröd. Vagy lehet hogy neked igen. (kivételes egyéniség) :) Sőt a testvérem 25 éves 45kilo mégis csupa narancsbőr! Akkor most mit tanácsolsz? Foggyon le 33 kilora? Kérlek oszd meg velünk hogy Te mit használsz? És mi vált be neked?
2012. nov. 7. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyelj Alma, arról nem tehetek, hogy mindkettőtöknek anyagcsere-zavaraitok vannak. Ha neked a bőrradír eltünteti a narancsbőrt, akkor radírozz felőlem minden nap, biztos jó sok felesleges pénzed van. Én már leírtam neked, hogy mitől alakul(hat) ki a narancsbőr, de még egyszer megismétlem: nézz utána annak, hogy mi is az az inzulin, aztán egyél annyi szénhidrátot, amennyit szeretnél. :)
2012. nov. 7. 10:17
 8/10 alma_reed válasza:
Én meg arról nem tehetek hogy le kellett fogynod 12 kilót. Ez nem a pénzről szól :) 12ezer forint és fél kiló krém. Szerintem megéri, nekem megéri. Sokiág tudom használni. Még jó hogy annyi szénhidrátot eszem amennyit akarok és utána örömmel radíroznok!! A reklámozás nagyon jó dolog, de amit te csinálsz azt hitelrontásnak nevezik. Biztos ezért irsz névtelenül! Csak pozitív dolgokat, oké?
2012. nov. 7. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Névtelenül írok, mivel ez engedélyezett, szerintem neked sem ez a neved az anyakönyvi kivonatban. Egészen addig nem írtam negatív dolgokat, amíg nem tettél fel negatív töltetű kérdéseket, amikre így kellet válaszolnom. Nem értem, hogy ezek után mi a problémád, de nem is érdekel, ha nem baj. :)
2012. nov. 7. 11:21
 10/10 alma_reed válasza:
Mire gondolsz?
2012. nov. 7. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!