Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Divatmániások! Ajánlanátok...

Divatmániások! Ajánlanátok nekem pár tervezőt, modelleket, esetleg linkeket?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmélyülni a divat világában, mivel a későbbi tanulmányaimhoz ez szükséges lesz, de jelenleg (szégyellem bevallani) nem túl sokat tudok erről a világról. Pedig fontos lenne, ahogy már említettem, a későbbi tanulmányaim, és a tervezgetett karrierem miatt. Tehát tudnátok nekem mondani pár nagyobb divattervezőt? Esetleg van kedvencetek? Híresebb, vagy kedvenc modellek is érdekelnének. Emellett linkek, ahol esetleg tovább érdeklődhetnék ez irányban. (Angol nyelv nem hátrány.) Nagyon szépen köszönöm!
2009. aug. 10. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A nagy divatmogulokat már ismered,tőlük hangos a sajtó Chanel,Lagerfeld,Gucci,Vuitton stb...

Személy szerint én őket már nem kedvelem,nem is alkotnak nekem tetszőt és már elcsépeltek,persze ettől még zsenik:)

Magyaroknál nálam elsőszámú kedvenc Nanushka, a második Anh Tuan:D,de nálunk Náray Tamás,Makány Márta,Zoób Kati a felkapott,de hát rengetegen vannak itt is sokan csak nem jutnak eszembe:DNah jó itt van még Herczeg Zoli,ő nagyon extrém,imádom, Vágó Réka nagyon jó cipőket tervez:DAztán itt van még Léber Barbi,Németh Anikó,van egy fiatal csapat,de nem jut ezsembe a nevük...röstellem:SEgyébként a MOME honlapján a 2008as diplomások honlapján,van egy Éva nevű lány,textiltervező,olyan csodás a diplomamunkája,mondtam,hogy nekem kellenek a ruhái:D

Külföld...külföld...jah igen,mielőtt elfelejtem,Irregular Choice,cipőmárka,alapdarab egy divatbolond szekrényében,nekem már van egy:DEzen kívül Miu Miu,Moschino ezek is már felkapott divatházak...Stella MCCartney neve kötelező,ahogy Gaultiere is:D

Victor und Rolf...írd be a képzeletbeli jegyzetfüzetedbe mert ezek zsenik:DLáttad már a hálószoba kollekciót?Már vagy 4 éves de lehengerlő...nah és Vera Wang...olyan menyasszonyi ruhát készített Jessica Albanak ahhoz a filmjéhez(amiben szupernő:D),hogy sokkot kaptam:D és és és jajjj olyan sokan vannak és olyan jók,hogy már totál össze és vissza zavarodtam:D

2009. aug. 10. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Írd be a googleba, hogy haute couture, nézegess képeket, wikipédiát. Sokkal többet megtudhatsz így, mintha egyesével nézegetnéd a tervezőket, és a kollekciókat. A youtubon vannak videók divatbemutatókról, és a milánói divathétről is egész sok videót találhatsz. Ezenkívül nekem van egy kedvenc weboldalam, egy blog, de nagyon alapos, és sok érdekes dologról olvasgathatsz: [link]

Ha érdekel ez a világ, hamar megismered, ha kiváncsi vagy, sok sikert, imádni fogod! :)

(Személy szerint én nagy Karl Lagerfeld és Chanel "fan" vagyok, de Luis Vuitton táskáiért is ölni tudnék :) az Asprey is a kedvenc divatmárkáim közé tartozik. Kedvenc modellem nincs.)

2009. aug. 10. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! :)
2009. aug. 10. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Louis Vuitton

Dolce & Gabbana

Karl Lagerfeld

Dior

Gaultier

Gucci

Armani

Christian Lacroix

Ralph Lauren

Roberto Cavalli

Yves Saint Laurent

Vivienne Westwood

Burberry

Alexander McQueen

Chanel

John Galliano

Prada

Sonia Rykiel

Hugo Boss

magyar divattervezők:

Nanushka

Katti Zoób

Makány Márta

Náray Tamás

hirtelen ennyi jutott eszembe :)

2009. aug. 10. 22:54
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi neked is :) sokat segítettetek :)
2009. aug. 11. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Alberta Ferretti

Emilio Pucci

Roberto CAvalli

Giorgio ARmani

KArl LAgerfeld

Donna Karan

Giambattista Valli

Gianni Versace

John Galliano

Anna Sui

Hugo Boss

Louis Vuitton(kedvenc :))

Alexander Wang

Valentino

Gianni Barbato

Yves Saint Laurent

Rocco Barocco

Ken Scott

Paul Smith

Pirelli

Emanuel Ungaro

Nina Ricci

Guy Laroche

GUcci

Chanel

Dior

Ralph Lauren

Miuccia PRADA

Pár név a füzetemből,mániákusan irom :D

Kedvenc modellem pedig : Jessica Stam :)

[link]

[link]

2009. dec. 26. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!