Divatmániások! Ajánlanátok nekem pár tervezőt, modelleket, esetleg linkeket?
A nagy divatmogulokat már ismered,tőlük hangos a sajtó Chanel,Lagerfeld,Gucci,Vuitton stb...
Személy szerint én őket már nem kedvelem,nem is alkotnak nekem tetszőt és már elcsépeltek,persze ettől még zsenik:)
Magyaroknál nálam elsőszámú kedvenc Nanushka, a második Anh Tuan:D,de nálunk Náray Tamás,Makány Márta,Zoób Kati a felkapott,de hát rengetegen vannak itt is sokan csak nem jutnak eszembe:DNah jó itt van még Herczeg Zoli,ő nagyon extrém,imádom, Vágó Réka nagyon jó cipőket tervez:DAztán itt van még Léber Barbi,Németh Anikó,van egy fiatal csapat,de nem jut ezsembe a nevük...röstellem:SEgyébként a MOME honlapján a 2008as diplomások honlapján,van egy Éva nevű lány,textiltervező,olyan csodás a diplomamunkája,mondtam,hogy nekem kellenek a ruhái:D
Külföld...külföld...jah igen,mielőtt elfelejtem,Irregular Choice,cipőmárka,alapdarab egy divatbolond szekrényében,nekem már van egy:DEzen kívül Miu Miu,Moschino ezek is már felkapott divatházak...Stella MCCartney neve kötelező,ahogy Gaultiere is:D
Victor und Rolf...írd be a képzeletbeli jegyzetfüzetedbe mert ezek zsenik:DLáttad már a hálószoba kollekciót?Már vagy 4 éves de lehengerlő...nah és Vera Wang...olyan menyasszonyi ruhát készített Jessica Albanak ahhoz a filmjéhez(amiben szupernő:D),hogy sokkot kaptam:D és és és jajjj olyan sokan vannak és olyan jók,hogy már totál össze és vissza zavarodtam:D
Írd be a googleba, hogy haute couture, nézegess képeket, wikipédiát. Sokkal többet megtudhatsz így, mintha egyesével nézegetnéd a tervezőket, és a kollekciókat. A youtubon vannak videók divatbemutatókról, és a milánói divathétről is egész sok videót találhatsz. Ezenkívül nekem van egy kedvenc weboldalam, egy blog, de nagyon alapos, és sok érdekes dologról olvasgathatsz: [link]
Ha érdekel ez a világ, hamar megismered, ha kiváncsi vagy, sok sikert, imádni fogod! :)
(Személy szerint én nagy Karl Lagerfeld és Chanel "fan" vagyok, de Luis Vuitton táskáiért is ölni tudnék :) az Asprey is a kedvenc divatmárkáim közé tartozik. Kedvenc modellem nincs.)
Louis Vuitton
Dolce & Gabbana
Karl Lagerfeld
Dior
Gaultier
Gucci
Armani
Christian Lacroix
Ralph Lauren
Roberto Cavalli
Yves Saint Laurent
Vivienne Westwood
Burberry
Alexander McQueen
Chanel
John Galliano
Prada
Sonia Rykiel
Hugo Boss
magyar divattervezők:
Nanushka
Katti Zoób
Makány Márta
Náray Tamás
hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Alberta Ferretti
Emilio Pucci
Roberto CAvalli
Giorgio ARmani
KArl LAgerfeld
Donna Karan
Giambattista Valli
Gianni Versace
John Galliano
Anna Sui
Hugo Boss
Louis Vuitton(kedvenc :))
Alexander Wang
Valentino
Gianni Barbato
Yves Saint Laurent
Rocco Barocco
Ken Scott
Paul Smith
Pirelli
Emanuel Ungaro
Nina Ricci
Guy Laroche
GUcci
Chanel
Dior
Ralph Lauren
Miuccia PRADA
Pár név a füzetemből,mániákusan irom :D
Kedvenc modellem pedig : Jessica Stam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!