Fiúk! Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
A modell alkatút de bunkót és kihasználó lányt vagy egy nem modell alkatú(testesebb vagy hát nem igazán szép)de nagyon rendes kedves aranyos lányt.Tehát a kérdés az hogy a külső vagy a belső a fontosabb??Indoklást is kérnék.2009. aug. 10. 19:54
1/11 anonim válasza:
2. típust választanám!
Indok: Cseszhetem hogy van egy bombanőm, ha olyan hülye meg paraszt mint a föld. Másrészt akiről meg alapból tudom, hogy kihasználna szóba sem állok, ergo mindenképpen a 2. típust választanám.
2/11 anonim válasza:
nyilván valóan a normálisabb fajta aki nem csak dugni akar az értelmesebbet fogja választani mivel a kövér csaj lefogyhat de a topmodel felfogása ugyanolyan marad legalább is nehezebb megváltoztatni.
ui.
de azért mert te dagadt vagy nem kell elkeseredni vannak pasik akiknek ez jön be
3/11 A kérdező kommentje:
A másodiknak írom!!!Az hogy Te mit gondolsz arról hogy én milyen vagyok az egy dolog és az hogy Te megkérdes lékül egyből ledagattozol az szerintem eléggé bunkó dolognak számít.Inkább nem írtál volna semmit.
2009. aug. 11. 13:16
4/11 anonim válasza:
Egy menetre az elsőt, hosszútávra a másodikat! :)
5/11 anonim válasza:
de akár így is fogalmazhatnánk: Kit választanál, egy magabiztos modellcsajt, vagy egy önbizalomhiányos molettebb lányt, aki a gyakorikérdések.hun próbál erőt gyűjteni?
6/11 anonim válasza:
Utolsoval egyezértek
a szép lányok nem hülyék.nagy hülyeség
amugy modell csajok nemis olyan jók vannak jobbak akiken van mit fogni de nem kövérek
7/11 anonim válasza:
attól függ milyen távra 1 éjszakásra az elsőt hosszabb kapcsolatba meg ne menj bele míg nem vagy min 30 éves
8/11 anonim válasza:
A modell alkatút választanám, a (talán épp a fölöttem író lányt a times ügynökségtől xD).Nem baj ha kicsit bunkó,úgyis megnevelném:D
9/11 A kérdező kommentje:
Figyi modell csajszi!! Én nem mondtam hogy minden modell csaj buta!! Bocs hogy magadra vetted!! De én akit ismerek az az!! És honnan veszed hogy irigy vok?? Amúgy meg olvasd el rendesen a kérdést!!Fiúkat írtam és nem lányokat!!!
2010. jan. 24. 21:39
10/11 anonim válasza:
Én inkább egy kedves, aranyos rendes lányt választanék akivel van közös témám(nem sporta v ilyesmire gondolok, de lehet az is:) ). Szerintem a modellek többsége csak a bulvárt lapozza és nem érdekli a sok érdekes tény körülötte. Bár vannak kivételek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!