Csajok! Nektek hogy tetszik ennek a srácnak az átalakulása?
Figyelt kérdés
Igen, tettem már fel ma egy hasonló kérdést... :) Szerintem ez a srác az átalakítás előtt is jól nézett ki, de az eredmény engem tényleg magával ragadott! :D
Ti mit gondoltok? :)
2012. okt. 29. 17:15
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszett előtte is. Meg valahogy jobban is a stílusom volt.
2/9 anonim válasza:
Mi a különbség? Én nem látom. Csak ezt a stylist vagyok sálat veszem észre a nyakában, mi változott azon kivül?
3/9 anonim válasza:
azt nem nevezném átalakulásnak hogy nyári ruha helyett őszi ruha van rajta
5/9 A kérdező kommentje:
Nem látjátok a haját? Meg jobban van felöltöztetve. Aki szerint divatb.zis...
2012. okt. 29. 18:18
6/9 anonim válasza:
Első képen bejön, kis cuki feje van, az a sál nem tetszik a második képen meg a haja sem.
7/9 anonim válasza:
Tetszik a változás, de ezt magának is megcsinálhatta volna otthon, egy hajwax meg egy mattító púderrel. A színesebb öltözék is mindenképpen jobb mint az uncsi régi. Nem is értem miért nem mer sok pasi színeket hordani.
8/9 mmano88 válasza:
Nekem jobban tetszik a második képen a haja, de úgy összességében nem fogott meg.
9/9 anonim válasza:
Én ezt a srácot láttam a Randikommandóban.Nekem az a véleményem hogy ott sokszor nagyon béna túl extrém nem hétköznapi hajakat csinálnak ,illetve sokszor az öltözéknél össze vissza mindenféle színt összevariálnak, és ettől sokkal merészebbnek nézel ki és a végeredménytől el kell ájulni.A pasiknak meg mindig sálat kötnek a nyakukba ami kicsit tényleg divatmajomnak mutatja őket. szerintem ennél a srácnál nagy átalakítás nem történt. Felzselészték a haját és nyakába lógattak egy sálat. ezzel a hajjal vagányabbnak néz ki,de az öltözéke szerintem úgyis jó ha nincs ott az a sál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!