AVONOSOK! Melyik lehet ez a női parfüm?
A barátnőmet szeretném vele meglepni, de sajnos fogalmam sincs, hogy melyik parfümről beszélt, véletlenül hallottam meg, amint mondta a barátnőjének.
Annyit hallottam, hogy kerek üvegben van a parfüm ,ami sárga színű, de van belőle több féle szín is. (Gondolom ezáltal más-más illatok)
Aki jártas AVON-os nem tudna nekem segíteni, hogy melyik lehet ez a parfüm?
Nem szeretnék melléfogni.. :)
Előre is köszönöm!
Szerintem az Incandessence!
Sziasztok!
Annyit tudok még róla, hogy hosszú neve van. Így hirtelen a másodikra tippelnék, mert annak a neve tényleg olyan hirtelen be nem ugrós :D
Ezekből amit írtatok vannak más-más színűek is?
Mert elvileg azt mondták a lányok, hogy van ugyan olyan üvegbe van a többi is, csak más színűek.
Ja látom, ebből a Far Awayből van egy más színű is.
A másodiknak nem látom több változatát.
Szerintem az lesz az! Csak jó kérdés, hogy a sima, vagy a másik... :DD Fel van adva a lecke :/ :D
És ha azt tudom még mondani, hogy kissé olyan citromos hatása volt? Akkor melyik lehet a kettő közül?!
Csak az nem hagy nyugodni, hogy elvileg azt mondták, hogy több féle szín van belőle..Erre a kettőre gondoltak volna? :D
Bocsi, hogy ennyit értetlenkedek meg írok, de nem akarok mellé fogni. Szeretném, ha örülne :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!