Hogyan lehetnék barnább? Menjek szoliba vagy ne?
Figyelt kérdés
Ma már biztosra mentem,hogy elmegyek szoliba,de itt is olvasgattam róla kérdéseket és olyan sok negatívumot láttam,hogy elbizonytalanodtam.Szerintetek menjek szoliba,vagy ha nem,akkor hogyan érhetnék el barnább bőrt?2012. okt. 27. 12:35
1/6 anonim válasza:
Minek akarsz barnább bőrt? A természetes szín mindig egészségesebben néz ki és szebb. A szoli kiszárítja, ráncosít, pigment foltokat hoz elő... szebb nem lett még tőle senki. Én biztos nem ajánlanám, mivel szoliban dolgoztam... szebb ott senki nem lett.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem túlzásba vitt négerséget akarok,csak egy kis színt,mert nyáron is jobban tetszik így.
egyébként köszi a választ.
tehát akkor fehér bőr-szoli 1:0 :)
2012. okt. 27. 12:41
3/6 anonim válasza:
Én is a szoli ellen, ráadásul az én szavazatom 10-et ér mert én fiú vagyok.
11:0
4/6 anonim válasza:
ég egy pont a világos, természetes bőr javára:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
5/6 anonim válasza:
szerintem meg barnulj kicsit nyugodtan szoliban, szerintem szép a barna bőr, de ez tőled is függ, van olyan ember, akinek a fehér áll jobban.
6/6 Pub válasza:
szoli ellen vagyok kruplibarna leszel tőle, és nagyon egészségtelen. nyáron barnák vagyunk télen feherek ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!