Fejér megyében tudtok jó varrónőt?
Figyelt kérdés
versenytánc ruhát szeretnék varratni, lehetőleg elérhető áron legyen, szóval ne kérjen 20000-nél többet se a standardért se a latinért.
köszi a válaszokat előre is :)
2009. aug. 10. 10:12
1/5 anonim válasza:
én tudok egy jót Székesfehérváron, nekem latin ruhát (D osztályos) 7500 ért varrt meg pedig nemkevés munka volt vele. Hátránya, hogy sosincs kész időre, mindig noszogatni kell kicsit. Írj egy privát e-mailt és megadom az elérhetőségeit ha gondolod. Egyébként nagyon szép precíz munkát végez, meg vagyok elégedve vele, most megyek majd standardet varratni. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Szívesen írnék neked privát e-mailt csak eltűnt onnan az ikonom :(
2009. dec. 31. 09:28
3/5 anonim válasza:
Várpalotán van egy nagyon jó varonnő... már elég öreg de nagyon ügyes.
4/5 A kérdező kommentje:
tényleg?:D és meg tudnád adni az elérhetőségeit?
2010. jan. 4. 17:39
5/5 anonim válasza:
első vagyok, visszaszívom az egészet. most lett kész a standard-em de húú. a végeredmény nem rossz de amennyit idegeskedtem miatta meg átrakott meg minden, nem éri meg. Szerintem nagyjából bármelyik varrónő (ha nem túl idős és elfogult hogy milyen formája lehet egy ruhának) meg tudja varrni amit szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!