Mitől lehetnék szebb vagy mitől szép egy lány? 14/L
Figyelt kérdés
Tehát mindenki(1-2 kivétellel akik 18 körül vannak kb)azt mondja hogy ronda vagyok.És én is így érzem igazából.Meg még az se túl jó hogy elég ügyetlen vagyok és félig roma,de nem vagyok olyan mint a többség csak valahogy mégis zavar...De főképp az a kérdés hogy mitől szép egy lány? Általában aki azt mondja hogy csúnya az szép,de én tényleg nem vagyok...2012. okt. 26. 22:21
11/17 anonim válasza:
Ahogy az előző két válaszoló is írta, csináltass valami izgalmasabb frizurát, húzd ki magad és mosolyogj! :)
12/17 anonim válasza:
Nem vagy ronda, szerintem így felturbózás nélkül sem.Mutass erős magabiztosságot, legyen pozitív a kisugárzásod.A hajad hagyd meg hosszún, és göndören, csak tényleg valami alakot ha vágatnál neki.Legyen a stílusod is nőiesebb!Egyébként az alakoddal nincsen semmi gond, úgyhogy rendben vagy!
14l
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:)
2012. nov. 11. 10:40
14/17 anonim válasza:
Már bocs, de szerintem egyáltalán nem vagy ronda. Csak igen, én is a hajadat néztem, hogy azzal kezdhetnél valamit. De amúgy szép vagy szerintem.
14l
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Igen,a hajam nekem se tetszik,mostanság próbálom rávenni a szüleim hogy menjünk el fodrászhoz csak ahhoz kéne annyi pénz kéne amennyi nekünk mostanság nem igen van.:S
2012. dec. 21. 22:35
16/17 anonim válasza:
http://www.youtube.com/results?search_query=t%C3%A9pett+haj+..
Itt van pár video hajvágásról. Nézzétek meg Anykáddal és próbáljátok meg, ami tetszik (Én egy sima tépésre/szintezésre gondolnék.)
17/17 anonim válasza:
nem vagy csúnya, szerintem lehetnél átlagon felett egy picit, ha kezdesz valamit a hajaddal. a szemöldöködet szedd ki, sminkelj (korrektorra és szempillaspirálra gondolok, és ne ilyen alakrejtegető ruhákat vegyél fel. legyen a ruhatárad színesebb, csinosabb, a polyvore.com-on rengeteg ötletet találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!