Honnan tudok áron alul rendelni/venni Nasomatto - Black Afgano parfümöt (férfi illat)?
Két eset jöhet szóba:
- Vagy nagyon értesz a parfümökhöz és azért ismered ezt (de akkor nem értem a kérdés létjogosultságát, mert te is tudod ebben az esetben, hogy sehonnan nem kapod meg olcsóbban)
- ..vagy valakitől hallottad, láttad hogy marihuána van benne (nincs egyébként), és amiatt keltette fel az érdeklődésedet. Mert ez a parfüm nem egy olyan cucc, amivel csak úgy találkozik az ember az újságokban vagy egy random hirdetésben.
Na most, a Nasomatto az egy niche parfümház, és egy niche parfümházzal máshogy mennek ezek a dolgok. Egy az, hogy ezeket rohadt nehéz hamisítani, koppintani, mivel többek közt például általában olyan emberek vásárolják őket, akik értenek hozzá (kivételek mindig vannak természetesen), és a hamisítóknak amúgy is ott van a Paco Rabanne, Chanel, Dior, vagy épp a Creed (hogy egy niche ellenpéldát mondjak). Ez a dolog jó oldala, hogy kamut nagyon nehezen kapnál kézhez. A "rossz" oldala, hogy ezek eléggé limitált dolgok, tehát pl. a hivatalos forrásból maximum 3 üveggel tudsz rendelni egyszerre. Nyilván máshogy bánnak a kereskedőkkel, viszonteladókkal, de ők se kapnak hihetetlen mennyiségeket (Magyarországon szerintem pl. nem is nagyon lehet Nasomattokat kapni, de ez már más kérdés), úgyhogy részben ez is nyomhatja az árat. Másrészt, semmi okuk nincs arra, hogy csak úgy csökkentsék az árat, nagy designer neveknél talán van, de itt...
De miért is akarsz ilyet rendelni, venni? Nem szimatoltam még, de állítólag rohadt nehéz viselni, kb. egyszezonos, téli illat. És az emberek se fogják azt mondani, hogy "de jó illatod van", ez egy antiszociális illat (ha ilyet akarsz olcsóbban, ott van a YSL Kouros). Persze nem saját tapasztalat, de a mély parfümös berkeket leszámítva máshol nem számítanék túl sok jóra ezzel kapcsolatban.
Ha ilyeneket ismersz mint a Nasomatto, akkor biztos vannak ennél jobb alternatíváid is... :) nem beszólni akartam, félre ne értsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!