Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan, amilyen...

Hogyan legyek olyan, amilyen szeretnek lenni?

Figyelt kérdés
Szoval. Szeretnek nehany aprosagot megvaltoztatni magamon, de semmit sem engednek a szuleim. Ilyen peldaul az, hogy szeretnem kozmetikussal kiszedetni egy a szemoldokomet. Nem akarok termeszetellenes "elvekonyitott" szemoldokot, csak azt szeretnem hogy ne legyen ilyen csunya es kusza. (Egyedul nem szeretnem, tuti elszurnam.) De hogyan lenne ez lehetseges, ha a 30-on tullevo anyukam sem szedi (!). Es ott van meg az is, hogy nem szortelenithetem magamat. Anyukam sem teszi (!). Ilyen, es ehhez hasonlo dolgokrol van szo. Mit tegyek? Aki tud, segitsen! Koszi (bocsi hogy nincsekezet)

2012. okt. 24. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyukád nagyon el van maradva, szóval bocs hogy ezt mondom, de rá ne hallgass. Ha már nem kisgyerek vagy akkor nyugodtan menj el kozmetikushoz kiszedetni a szemöldököd, a szőrzetedet meg borotváld, az a legegyszerűbb. Én sem jelentettem be előre... csak megcsináltattam a szemöldököm és kész. Meg vettem borotvát és borotválni kezdtem a lábam, hónaljam. Kb 13 évesen kezdtem. Ez teljesen normális dolog.
2012. okt. 24. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. En 15 leszek :S De hogyan? Csak ugy menjek el? Es ha otthon mergesek lesznek?
2012. okt. 24. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyire lehet beszélni a szüleiddel? Vagyis igazából anyukádnak kéne elmagyaráznod, hogy nem a "hülye tinidivat" miatt szeretnéd ezeket a dolgokat, hanem mert NEKED kényelmetlen, rossz érzés a szőrös láb és a kusza szemöldök. Próbálj meg azzal is érvelni, hogy ezzel semmi károsat nem teszel (elvégre ez nem tetoválás, ami örökre szól, vagy hajfesték, ami tönkreteszi a hajad), a gyantától, csipesztől, epilátortól pedig még mindig nem erősödik a szőr, hiába imádják a szülők ezt az ellenérvet. Pedig szerintem tök logikus, hogy ha a szőrrel együtt a szőrhagyma is kijön inkább ritkul és gyengül az egész. Majd írd meg, hogy mire jutottál.
2012. okt. 24. 19:08
 4/6 anonim válasza:
azt hallottam, hogy az orvosok szerint az egyedüli jó és higienikus "divat" a szőrtelenítés
2012. okt. 26. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és megpróbáltam vele beszélni, de egyszerűen nem engedi. Normálisan érveltem, nyugodt hangnemben, de folyamatosan azt hajtogatta hogy 'fölösleges, senki sem látja', meg azt hogy '14 éves kislány vagyok..' NEM HAJAT FESTENI SZERETNÉK, SEM TETOVÁLÁST, ÉS NEM IS PIRCINGET. Csak néhány alapvető, egyszerű dolgot, ami sokat dobna az önbizalmamon...
2012. okt. 31. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg az maradt, hogy titokban megcsinálod. Ha senki sem látja, akkor ő sem, nem igaz? Először szerintem csak a szemöldöködet szedesd ki. Aztán, ha jobb idő lesz, jöhet a lábgyanta. De mondtad neki, hogy nem másoknak, hanem magad miatt akarod? Hogy téged zavar? Rágd még egy kicsit a fülét, hátha megtörik.
2012. okt. 31. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!