Ha olyan alakom van mint Lady Gagának az gáz?
Figyelt kérdés
Főleg most...
nagyon sokan hívják őt kövérnek.
Nemrég fogytam 10 kilót és most ilyesmi vagyok én is.
az első képen egy az egybe ugyanúgy néz ki mint én
2012. okt. 24. 11:18
11/22 anonim válasza:
nekem olyan alakom van mint Jason Statham-nek
szerintetek gáz?
12/22 A kérdező kommentje:
Most ez irónia?:D
Elég szarul sikerült.
Annak a fszinak krva jó teste van.Senki nem mondott még mást róla.
Viszont Gagára egyre többen mondják hogy dagi,és mennyire meghízott.
Ezért kérdeztem ezt meg itt.
Saját egész alakos képet meg nem akartam feltenni
2012. okt. 24. 11:43
13/22 anonim válasza:
rakj fel képet max az arcod eltakarod
14/22 anonim válasza:
Nem értem, mi a gond ezzel az alakkal.
Van cici, van popsi, van derék, nem lötyög rajta semmi, még egy árva hurkácskát se látok.
15/22 A kérdező kommentje:
Mindjárt keresek valamit
2012. okt. 24. 11:51
16/22 anonim válasza:
Ez a mai elcseszett világ... egy nőies testalkatot meglátnak és már azt mondják kövér meg gáz... hihetetlen. A csontváz melletlen, seggetlen csajok meg szépek... uhh. Akik így gondolkodnak azoknál sikeres agymosás történt. Semmi gond ezzel a testtel.
18/22 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy most milyen az alakod, mert szülés után kell nézni, amikor a csípő szét van tolva és tiszta stria az egész környéke.
20/22 anonim válasza:
Dehogy gáz. Amúgy a hírességek 49 %-ára mondják, hogy kövér a másik 49-re hogy anorexiás, fúj hánytatja magát stb. a maradék 2 % meg épp szexisnek tartott, de ez a 2% folyton cserélődik a többi 98-al. Nem kell ezen lovagolni. Úgysem vagy híresség, senki nem fog nyilvánosan kritizálni, másrészt meg a sztárok világa amúgy is csak egy paródia a nagyvilágról ami leköti az unatkozó tömeget. Nem az az alap, hogy ott mit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!