Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? (Képpel! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Göndör hajam van, de kb. egy héttel ezelőtt kivasaltam. Ezelőtt is csináltam ilyet néha, de a gond az, hogy már egy vasalás után is látom a hajam végén a roncsolódást. Sokan mondják, hogy szép a göndör haj (mondjuk ezen a képen tényleg elég jól száradt meg :D), de szeretem kivasalva is.

Mit tegyek, hogy úgy legyen egyenes a hajam, hogy ne roncsoljam? Gondolkoztam a keratinos kiegyenesítésen, de egy- nincs annyi pénzem rá, kettő: szeretem a természetes állapotában is, és ha mondjuk szeretnék egy nap göndör hajjal lenni, nem tehetem meg. Három: szerintem eléggé roncsolja. Biztos, hogy erős szerrel csinálják.

Göndör hajjal:

[link]

Vasalt hajjal:

[link]

2012. okt. 23. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól áll göndören meg persze egyenesen is. Am meg sztem vasalás előtt használj hővédőt. Nem drágá szerintem meglehet engedni magadnak. Ja és az én hajam is ilyesmi göndör az első nap mikor megmosom, de másodnap már lelapul ugyhogy szerintem örülj, hogy különlees a hajkoronád. Nem tudod hány lány örülne ilyen hajnak. :)
2012. okt. 23. 18:09
 2/10 anonim válasza:
De szép göndör hajad van, szerintem ne vasald légy büszke rá. Én az lennék.
2012. okt. 23. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Én egyenes párti vagyok!:) szóval szerintem jó az egyenes!Én kallos latte pakolást használok,amitől jó illatú és puha a hajam!Majd miután megszáradt kallos hajvégápoló olajat kenek a végére és úgy vasalom!:) Nekem bevált!:) jah és a kettő összege együtt kb 2000ft. és elég(nekem) fél évig kb!(3 naponta mosok hajat):)
2012. okt. 23. 18:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Így kitakart arccal is látszik, hogy sokkal jobban nézel ki göndör hajjal. Egyedibb, nem tucat mint egyenessel, szép, dús, egészségesnek néz ki. Szerintem ne vasalgasd. Legfeljebb nagyon ritkán és akkor is használj jófajta hővédőt. [link]
2012. okt. 23. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is göndör a hajam, és én is szoktam néha egyenesen hordani.

Alapvetően hagyom magától megszáradni (ekkor göndör lesz), néha viszont megszárítom úgy, hogy közben folyamatosan fésülöm. Ettől egész egyenes lesz - persze nem olyan "lapos-egyenes", mint a hajsütővastól, de mondjuk max. kicsit hullámos. Az is jól néz ki.

Hajsütővasat - pont a roncsolás miatt - csak nagyon ritkán használok. Ált. a fodrásznál kérem olyanra, és máskor meg nem csinálom meg. Szerintem sem jó tönkretenni a hajat.

Egyébként meg nagyon szép a göndör hajad, úgyhogy kár is lenne!

2012. okt. 23. 19:01
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Tudom, hogy roncsolja, de egyenesen is olyan jó hordani...

Fúú, ha én úgy szárítom meg, hogy fésülöm, olyan leszek mint egy bolyhos szőrű uszkár... :/

2012. okt. 23. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:

ááááááá ne vasald!! gyönyörű göndör hajad van :) én bármit megtennék,hogy nekem is göndör legyen :( sajna nekem egyenes.

L/16

2012. okt. 23. 19:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Azt nem mondom, hogy soha nem fogom vasalni, de próbálom minél kevesebbszer.

2012. okt. 23. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is göndör a hajam, de már évek óta nem egyenesítettem ki... :) Szépen megtanultam kezelni, sokkal jobban is áll, mint az egyenes és valóban különleges :) Jó, szélben pld. nagyon macerás és egyébként is önálló életet él szinte.

Arra, hogy rendbehozd a hajvasaló okozta roncsolódást, használj kókuszolajat. Nagyon táplál és kifejezetten jó a hajnak (is). Sajnos más hajegyenesítési módszert nemigen tudok a hajvasalón kívül.

2012. okt. 24. 08:50
 10/10 anonim válasza:
nekem az ilyen hajegyenesitő izek nem valtak be ha ilyen szep gondor hajad van akkor orulj neki es gondozd szepen remelem meg is lesz az eredmenye maugy en nekem is van hogy sokszor nem tom mit csinaljaka hajjammal de vaami hulyeseget elkezdek es szep is lesz
2015. febr. 8. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!