Mit csináljak a hajammal? (Képpel! )
Sziasztok!
Göndör hajam van, de kb. egy héttel ezelőtt kivasaltam. Ezelőtt is csináltam ilyet néha, de a gond az, hogy már egy vasalás után is látom a hajam végén a roncsolódást. Sokan mondják, hogy szép a göndör haj (mondjuk ezen a képen tényleg elég jól száradt meg :D), de szeretem kivasalva is.
Mit tegyek, hogy úgy legyen egyenes a hajam, hogy ne roncsoljam? Gondolkoztam a keratinos kiegyenesítésen, de egy- nincs annyi pénzem rá, kettő: szeretem a természetes állapotában is, és ha mondjuk szeretnék egy nap göndör hajjal lenni, nem tehetem meg. Három: szerintem eléggé roncsolja. Biztos, hogy erős szerrel csinálják.
Göndör hajjal:
Vasalt hajjal:
Nekem is göndör a hajam, és én is szoktam néha egyenesen hordani.
Alapvetően hagyom magától megszáradni (ekkor göndör lesz), néha viszont megszárítom úgy, hogy közben folyamatosan fésülöm. Ettől egész egyenes lesz - persze nem olyan "lapos-egyenes", mint a hajsütővastól, de mondjuk max. kicsit hullámos. Az is jól néz ki.
Hajsütővasat - pont a roncsolás miatt - csak nagyon ritkán használok. Ált. a fodrásznál kérem olyanra, és máskor meg nem csinálom meg. Szerintem sem jó tönkretenni a hajat.
Egyébként meg nagyon szép a göndör hajad, úgyhogy kár is lenne!
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Tudom, hogy roncsolja, de egyenesen is olyan jó hordani...
Fúú, ha én úgy szárítom meg, hogy fésülöm, olyan leszek mint egy bolyhos szőrű uszkár... :/
ááááááá ne vasald!! gyönyörű göndör hajad van :) én bármit megtennék,hogy nekem is göndör legyen :( sajna nekem egyenes.
L/16
Köszi! :)
Azt nem mondom, hogy soha nem fogom vasalni, de próbálom minél kevesebbszer.
Nekem is göndör a hajam, de már évek óta nem egyenesítettem ki... :) Szépen megtanultam kezelni, sokkal jobban is áll, mint az egyenes és valóban különleges :) Jó, szélben pld. nagyon macerás és egyébként is önálló életet él szinte.
Arra, hogy rendbehozd a hajvasaló okozta roncsolódást, használj kókuszolajat. Nagyon táplál és kifejezetten jó a hajnak (is). Sajnos más hajegyenesítési módszert nemigen tudok a hajvasalón kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!