Mit kezdjek a hajammal? (képpel) szín, fazon?
már kezdem unni, olyan egyforma, kéne bele egy kis szín, de valami extra, mondjuk lila, vagy nem tudom...szerintetek mit csináljak vele, hogy kicsit feldobjam?
mindenképp a szőkét szeretném alapszínnek, de mondjuk egy kis lila(egy előző kérdésben olvastam, és megtetszett), vagy valamilyen szín?
Szerintem neked jól állna a világos barna
[link] ezen az oldalon mondjuk a legalsó.
Szerintem mindenképpen kéne frufru, mert magas a homlokod.
De nem muszáj megválni a hosszától, mert a hosszabbal több mindent lehet kezdeni. :)
barna volt már benne, egyrészt nagyon hétköznapinak találom, másrészt nagyon nem tetszett...:S
a hajszínt szeretném megtartani. a linkelt frizura szerintem nem állna jól, van feleslegem, így még jobban kerekítené az arcom
Előző vagyok.
+tanács:hagyd,hogy nőjjön ki a szemöldököd,és irány a kozmetikus.:)
Puszii.
Neked szerintem még a világos vörös is jól állna, de nem a répás, hanem olyan finomabb változata, szerintem dögös lenne.
És én úgy látom hogy a fazonja lehetne rövidebb, mert ez valóban elég semmilyen. Az első által linkelt képen Keira N. frufruja nagyon feldobná a hajad+arcod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!