Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Fiúk! Mi a véleményetek a külsőmről?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.

Alapjába véve vékony a testalkatom és nem vagyok valami erős csontozatú.

169 cm magas.

52,5 kg a súlyom.

(83,5 cm a mellbőségem.)

(82 cm a csípőbőségem.)

(86 cm a "popsim kerülete".)

Sportos, csinos, és lazább stílusú ruhákat szeretek hordani.

Smink csak nagyon minimálisan, és néha.

Vállig érő barna hullámos haj, barna kicsi szemek,

szeplők :( .......ennyi az általános jellemzésem :)

várom a véleményeket, nyugodtan kritizálhattok is!

2009. aug. 8. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
előző válaszadóval teljesen egyetértek... képet egyszerűbb lett volna mutatni mint mondjuk leméregetni magad...
2009. aug. 9. 00:16
 12/15 anonim ***** válasza:
jol hangzik bar a melled lehetne nagyobb. de a formatol is nagyon fugg ugyh attol meg lehet jo. szerintem inkabb az onbizalmad probald helyrehozni. a kerdesbol kiveve te azert meg vagy elegedve magaddal ugyh nem tudom h ez most dicsekves vagy tenyleg megerositest varsz. es ha vkinek nem ez az alkat az esete es megirja h uuuuu ronda lehetsz ez min valtoztatsz?? fel fogsz szedni 20 kilot csak mert a valaszadok egy reszenek a duci nok az esetei? nem hinnem. tehat folosleges a kerdes.
2009. aug. 9. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:
kép nélkül nehezen lehet eldönteni,hogy mennyire vagy jó csaj.A leírtak alapján lehetsz csúnya és alaktalan is akár,de miért nem kérdezel inkább meg valakit személyesen? Ez így nagy hülyeség volt szerintem.
2009. aug. 9. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
képet képet képet!!
2009. aug. 9. 20:00
 15/15 anonim ***** válasza:
2013. febr. 27. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!