Szerintetek lehetnék modell? (Kép)
2012. okt. 21. 11:25
41/48 anonim válasza:
Angelface aztaaa... Hova szarjak? Önbizalomnövelésre nem ide kell járni, a kritikát meg viseld legalább
42/48 anonim válasza:
szerintem csúnya vagy (ne haragudj, egyéni vélemény), de a modellek többsége egyáltalán nem szép, lényeg, hogy legyen bennük valami különleges. Szóval hajrá, ha ezt akarod.
43/48 anonim válasza:
Szerintem a modellügynökségnél dolgozó válaszoló azt, hogy nagy a combod nem a hagyományos értelemben gondolta. Láttál már kifutós modellt? Láttad a combját? Negyed akkora mint a tied. Megnézted az arcukat? A legnagyobb jóindulattal sem tudom azt mondani, hogy a te arcod karakteres. De fotómodellnek pl sztem simán elmehetsz:D
44/48 anonim válasza:
Pont az előbb néztem meg egy másik ilyen kérdést, az a lány 16 éves és egészen szép arca van, te 10-es skálán szerintem 6-os vagy
45/48 anonim válasza:
Nagyon szép az arcod és a hajad és az alakod. Tehát nagyon szép vagy:D de azt nem tudom, lehetnél-e modell. Ez nem csak ezen múlik
46/48 anonim válasza:
Szép az arcod.De túl "babaarcú" vagy..
Amúgy hány éves is vagy?
Szerintem modellkedéshez kicsit komolyabb arc kell..
És ne sminkeld magad ilyen erősen a hétköznapokban mert 30évesen úgy fogsz kinézni mint egy 80éves..
/Lány/
47/48 anonim válasza:
ne vedd komolyan amit mások mondanak csak magadra hallgass!
én szerintem nagyon szép lány vagy de e modellkedéshez nem a legjobb lány vagy és tényleg kicsit sok a smink, de ha nagyon akarsz modell lenni akkor sincs semmi baj ha tetszel jó pár embernek és a sértő szavakat csak engedd el a füled mellett és ne is figyelj oda csak magadra hallgass! :)
48/48 anonim válasza:
A legtöbb modell őrült vagy öngyilkos lesz de te tudod ;) és ha neked jobban számít a felszínes szépség mint hogy mást is értékeljenek benned ezen kívül , azt is te tudod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!