Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetnék modell?...

Szerintetek lehetnék modell? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 21. 11:25
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
sztem nincs meg benned az a plusz, az a kisugárzás, amivel egy modellnek rendelkeznie kell, de inkább menj el egy ügynökséghez, ők tudják. amúgy is photoshoppal már mindent lehet korrigálni.
2012. okt. 21. 14:18
 22/48 anonim ***** válasza:
Suna+, de modellnek nem vagy való.
2012. okt. 21. 15:44
 23/48 anonim ***** válasza:
Én modellügynökségnél dolgozok, nem tudom hány éves vagy, de nem vagy modell alkat, se az arcodban nincs semmi különös amire felfigyelnének itt nálunk, se a tested nem tűnik fotózhatónak, bár nem sok látszik ruhában, de ennyi alapján te egy tipikus, kislányos, semmilyen testtel rendelkezel. Egy modellnél elvárás a formás, sportos, szép alak. A 2. kép alapján ítéltem, ahol a combod igen nagynak tűnik a vékony testedhez képest. Aránytalan. Az arcod átlagos, nagyon kislányos. A hajad szép. Bocs, az őszinteségért. :) Persze ettől még modell lehetsz, manapság bárki lehet aki akar, hiszen egy profi fotós képes olyan képet készíteni ami előnyös bárkinek, és ha nem felel meg még mindig szerkeszthető. Kifutómodellnek nem vagy alkalmas az alapján amit én ezeken a képeken látok.
2012. okt. 21. 17:37
 24/48 A kérdező kommentje:

A combom nagy???? :OO

Body fitness modell vagyok. Aki nem hiszi el az írjon és küldök priviben képet.

Köszönöm a válaszokat. :D

2012. okt. 21. 19:09
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Leszarjuk :)
2012. okt. 21. 21:00
 26/48 anonim ***** válasza:
82%
Idejöttél kérdezgetni, és ha negatív választ kapsz, rögtön nem tetszik. Akkor minek kérdezed? Szánalmas vagy.
2012. okt. 22. 00:17
 27/48 anonim ***** válasza:
Igen,szép vagy.Csak kicsit fiatalnak tűnsz,Barbi:)
2012. okt. 22. 10:59
 28/48 anonim ***** válasza:

Szerintem gyönyörű lány vagy, az egyik legszebb, akit valaha láttam.

Abszolút 10/10 - nem hiába mondják, hogy a magyar nők a legszebbek.

2012. okt. 22. 22:40
 29/48 anonim ***** válasza:

huhuu itt nagy gondok vannak, szerintem fogalmad sincs mi is az, hogy modell, abszolút nincs karakteres arcod, milyen magas vagy? 170 cm alatt (ami a minimum) ne is álmodozz

ez meg itt eléggé sántít, hogy már 2 éve modellkedsz de lehetnél e modell?

2012. okt. 23. 15:31
 30/48 A kérdező kommentje:

Épp ez az! Csak kíváncsi voltam. 2 éve modellkedek,de kíváncsi voltam a véleményetekre.

Írtam volna azt,h "2 éve modellkede,szerintetek jó,h az vagyok?" :PP

puszipááá! :D xD

2012. okt. 23. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!