A 2. képed alapján skálázlak, mert az előnyösebb számomra és így magasabb pontot tudok adni. ;)
-10 pont a szép Természetes hajadért (manapság ez ritka)
-szerintem szép arcod lehet a valóságban is, szerintem smink nélkül, természetesen is szép lennél, de így a kép alapján ez így számomra egy 9-es
-ezen a képen az öltözködési stílusod perfetto, nagyon csinos, sokkal-sokkal megnyerőbb, mint az előzőn szerintem, aláhúzott 10-es.
-testalkatod szintén egy 10-es
-tetszik, hogy iPhone-os lány vagy, mert az arra utal, hogy szereted az ilyen "okosos" dolgokat, ami nem zárná ki azt, hogyha a bnőm lennél, akár eljönnél velem tech-expókra, ami meg király dolog. Ez is egy 10-es.
(mondjuk nekem a tabletem és mobilom is androidos, de a lényeg ugyan az)
Összességében, ha átlagot számolunk és ha csak a 2. képedet nézzük és a belső tulajdonságaidat nem vesszük figyelembe (mert ugye az n/a), akkor ez egy 9.8 pontos értékelés 10-es skálán. Én eléggé kritikus vagyok, úgyhogy ahhoz képest ez egy szép eredmény, de látod mennyire relatív, más még 8 pontot se adna.
"-tetszik, hogy iPhone-os lány vagy, mert az arra utal, hogy szereted az ilyen "okosos" dolgokat, ami nem zárná ki azt, hogyha a bnőm lennél, akár eljönnél velem tech-expókra, ami meg király dolog. Ez is egy 10-es.
(mondjuk nekem a tabletem és mobilom is androidos, de a lényeg ugyan az)"
OMG...
What's the problem?
Miért nem lehet az imponáló, ha valaki szintén kedveli az ilyen dolgokat, mert mondjuk szintén megteheti? Nem értem.
6
Teljesen átlagos vagy, semmi extra nincs rajtad ami miatt felkeltenéd az érdeklődésemet, ha pl. elmész mellettem az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!