Neked elállóak a füleid?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire? Zavar vagy nem?2012. okt. 14. 16:33
42/55 anonim válasza:
Eléggé elállóak, de nem is tetszene ha csak úgy a fejemhez lapulna :) Elfogadtam ilyennek.
43/55 A kérdező kommentje:
Haha, szerencsés vagy:) gratula :)
2013. júl. 22. 18:56
45/55 anonim válasza:
elállóak,régen nagyon zavart most elviselem:)
46/55 anonim válasza:
Nekem egy kicsit eláll a fülem de nem zavar.Fülbevalókat is hordok és a fülbevalók elterelik a fülemről a figyelmet. :D
47/55 anonim válasza:
igen nekem kicsit elállnak de én fülbevalót hordok és ez eltereli a füleimről a figyelmet.
48/55 anonim válasza:
Nekem is elállnak a füleim de én fülbevalókat hordok és így eltrelem a figyelemet a fülemről.
:)
49/55 anonim válasza:
Nem. Szerintem nekem vannak a világon a legkevésbé elálló kis füleim. Igazából a füleim azok, amiket a legjobban szeretek magamon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!