Neked elállóak a füleid?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire? Zavar vagy nem?2012. okt. 14. 16:33
11/55 anonim válasza:
6-os vagyok
engem zavar, hajam mindig kiengedve hordtam/hordom
12/55 anonim válasza:
Elállóak, de mivel évek óta senki nem teszi szóvá (sem csúfolás, sem egyéb szándékból), ezért már felkötött hajjal is merek mutatkozni a számomra bizalmasabb emberek között. Amúgy mindig leengedem a hajam, mert eléggé Dumbós :D De már elfogadtam, nem műttetném meg.
13/55 anonim válasza:
Igen egy kicsit. Engem nagyon zavart régen, más állítólag észre se vette, úgyhogy most már engem sem éredekel.
14/55 Rat Poison válasza:
Nekem nem, és nem zavar.:D
15/55 A kérdező kommentje:
:D:D
2012. okt. 19. 20:08
18/55 anonim válasza:
Nekem egy kicsit.. de leengedve hodom hajam éd nem látszik annyira..
19/55 anonim válasza:
nem mert nem, szüleid tehetnek róla te ügyelj gyerekedneknek neljen emiatt megkülönböztetésbe részesülnie isminek eláll ugynézki mit 1 retartdált az emberiszemnek a szimerikus szép
20/55 anonim válasza:
Te is retardált vagy öreg, ilyen írással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!