Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak olyan emberek akiknek...

Vannak olyan emberek akiknek az arcán van ilyen? Kép is van.

Figyelt kérdés

Nekem évek óta van az arcomon három is a( szemem alatt van ,de csak egy van ami nagy a többi kisebb)és elég zavaró habár tudok ugy sminkelni hogy alig vagy egyáltalán ne látszódjon de szeretném teljesen eltüntetni.Olvastam már mindenről hogy hogyan lehet eltüntetni.Ezért is szeretném ha olyanok írnának akik értenek hozzá hogy mit csináljak,hova menjek esetleg azok is írhatnának akiknek van ilyen archibájuk és kezeltetik valahogyan.Előre is köszi.Várom válaszaitokat!

[link]

2009. aug. 6. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán látszik hogy mi is lehet ez én bőrgyógyászhoz mennék vele.
2009. aug. 6. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Úgy tudom ezek a foltok idősebb korban jönnek elő.Szerintem is keress fel egy bőrgyógyászt ő majd biztos tud segíteni.
2009. aug. 8. 13:51
 3/4 timido ***** válasza:

Hány éves vagy?

Nekem volt ilyenem, és akkor jött ki a szemem alatt, amikor megfejeltek kb. 9 évesen, játék közben. Mostmár alig látszódik, múlik elfele.

most 17 vagyok.

2010. máj. 29. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Már elmúlt hiszen eltüntették :)
2010. máj. 29. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!