Fültágító problémák?
Figyelt kérdés
Aki fültágítót hord, és megjön az esze, tehát ki akarja venni, annak utána ottmarad az a nagy lyuk a fülén?
mondjuk nekem van mell piercingem,de az ruha alatt nem látszik,meg kiveszem alig látszana valami,de egy 20mm-es fültágítót ha kivesz az ember,az feltűnő marad,ezért is tartom hülyeségnek
18/f
2012. okt. 12. 19:20
1/2 anonim válasza:
bizonyos méret után még összehúzódik a lyuk (ez egyénenként eltérő, de általában 10mm az ami még összehúzódik rendesen).
van ismerősöm akinek 25mm tágítója volt, neki megmaradt a lyuk és csak minimálisan húzódott össze.
2/2 S.Rebeka95 válasza:
14 milis volt a fülem, amikor kivettem. 3 nap alatt összehúzódott annyira, hogy csak egy fülbevalót tudtam berakni. Pont ma kezdtem el újra kitágítani, egy 4-es simán belement, utána az 5-ös, és most egy 8-as van bent. Azért ment át ilyen könnyen, mert a szövet még engedett, de a lyuk nem látszott nagyobbnak, mint egy fülbevalóé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!